facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elegance Car Selection

Elegance Car Selection
Adres: De Marowijne 51, 1689 AR Zwaag, Nederland
Telefoonnummer: 0229 745 757
Staat: Noord-Holland
District: Hoorn
Stad: Zwaag
Route: De Marowijne
Huisnummer: 51
Postcode: 1689 AR


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschadebedrijf Dampten B.V. Autoschadebedrijf Dampten B.V. 846 meter Mijn nieuwe 408 had schade en bij Schadenet Dampten was op redelijk korte termijn ple...
Recensies
Onwijs fantastisch geholpen en zeer professioneel. Marc denkt enorm mee om toch je droom te realiseren om weg te kunnen rijden met een top auto.nnMijn volgende auto wordt zeker weer hier gezien de service, openheid en vriendelijkheid van de verkopers.
We hebben een prachtige Mini Countryman gekocht bij Mark van Elegance Car Selection. Hij heeft ons op een zeer prettige en ongedwongen wijze heeft geholpen. Service en garantie is goed geregeld.nGrappig detail: ik had mijn jas met sleutels vergeten uit de kofferbak van de ingeruilde auto te halen. Deze was de volgende dag netjes verpakt weer ontvangen. Super netjes.
De zoektocht naar een mooie jonge auto voor ons gezin eindigde eind 2023 bij de mooie showroom van Mark en zijn team. Na een korte proefrit volgende de koop zeer snel. Binnen 1 week,met oud&nieuw er ook in, mochten we vorige week de auto al ophalen. De eerste kilometers zitten er op en we zijn erg blij met deze mooie auto. Mooi begin van het nieuwe jaar!
Enige tijd geleden prachtige DS7 gekocht. Plezierig geholpen, auto 's avonds bekijken geen enkel probleem. Na aankoop perfect afgeleverd. Na enige maanden lekte het open dak. Zonder enige discussie is de auto perfect gerepareerd waarbij uiterst zorgvuldig is gewerkt. Bob bedankt voor de goede service en prettige contact. Ik zal jullie overal aanbevelen!
Mooie VW Golf gekocht is echt no nonsens bedrijf en Mark Oosterveer begrijpt hoe het werkt geen lange gesprekken maar spijkers met koppen slaan en ben met een glimlach naar huis gereden. Tien plus voor hem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid