facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elefante Bianco

Elefante Bianco

Info

Italiaans/Mediterraans Familierestaurant l' Elefante Bianco is al 36 jaar een begrip in Laren.
Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag, en op alle maandagen die op een feestdag of in de schoolvakanties vallen. Onze keuken is open van 17:00 t/m 22:30.

Geschiedenis

Elefante Bianco is alweer uitgeroepen tot het
Meest kindvriendelijke restaurant van de
provincie. Met professionele oppas van
woensdag tot en met zondag, een
aparte kinderbios en speelruimte.
Je proeft hartstochtelijk Italië!
Prachtige gerechten, met liefde bereid
en boordevol verse ingrediënten die
de geuren oproepen van Toscane,
Umbrië, Parma en Padua


Onze keuken is open 7 dagen in de week van 17.00 - 22.30 uur
Vanaf dinsdag t/m zondag is er begeleiding aanwezig in onze
aparte kinderbioscoop.
Reserveringen vanaf 6 personen.

Adres: Naarderstraat , Laren 1251 AX, NL
Telefoonnummer: 035 531 3467
ln.ocnaib-etnafele@ofni
Stad: Laren
Route: Naarderstraat
Postcode: 1251 AX



op zoek naar gerelateerd: eigenaar elefante bianco, thuisbezorgd elefante bianco, elefante bianco menukaart, pizza laren, l'elefante bianco, restaurant laren, l'elefante bianco laren menukaart, la vespa laren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Vespa La Vespa 52 meter Een hele verbetering is de nieuwe inrichting. Gezellig. Reserveren is een must. Kom n...
Recensies
Wat een leuk en knus restaurant! Snelle bediening, supervriendelijk en echt heerlijk gegeten!
Wij hebben hier onlangs gegeten! Eten was goed, lieve mensen ook. Maar...... te weinig personeel waardoor het lang duurde voor we wat kregen. Drinken besteld 20 min na binnenkomst, duurde ff voor het er was, en waren ze wat vergeten. Dit aangegeven en vervolgens duurde het weer voordat ze het kwamen brengen. Verder leuke tent, leuke speelhoek voor de kinderen
leuke ambiance prettige bediening heerlijke wijn helaas was de calamari friti diepvries. dat verwacht je toch niet meer in 2022 en in Laren de place to be in het gooi ?????? magnetron opgewarmde maaltijden half vers half pre cooked dus helaas dat kan echt niet ik ga het dus niet aanraden. ik verwacht vers eten en geen diepvries of voorgekookte ravioli in elkaar geflansde maaltijden dikke teleurstelling beste witte olifant u bent een uitstervend soort.
Vroeger was het hier altijd super druk. Nu veel lege tafels. Wij hadden netjes geserveerd via de website ivm corona regels, maar hier werd niet naar geïnformeerd. De indeling en aankleding is nog steeds redelijk hetzelfde, met her en der wat nieuwe stoelen. Maar deze zijn niet solide en wiebelen. Ik kon een salade bestellen die gluten- en lactosevrij gemaakt zou worden. Super! Maar de salade was erg saai van smaak. Er stond geen olie/azijn op tafel en wij hebben geen personeel meer gezien. We bleken in een verdomhoekje te zitten, want wij hebben ook heel lang naar onze lege borden gekeken; hebben ook geen nieuwe drankjes kunnen bestellen. Toch nog een Dama Bianca besteld voor mijn tafelgenoot. Dit was vanilleijs met een chocolade/caramel achtige saus uit een fles. Niet lekker van smaak.
Slechte service, lege glazen en niet vragen of we nog wat wilde drinken. 4 man personeel op 5 tafels... pasta geserveerd gekregen voor 23,50 maar niet op de manier zoals beschreven op de kaart... steeds zelf de bediening moeten aanschieten om aandacht. Zijn maar naar de buren gegaan om daar en dessert te nuttigen. Ik zal niet snel weer terugkomen en andere het zeker afraden om hierheen te gaan.
Laatst een super vieze vette pizza gekregen. Opgebeld dat het niet goed was. Er werd direct een nieuwe pizza aangeboden maar op dit moment geen zin meer erin. 2 dagen geleden gebeld dat we die pizza wilde die we te goed hadden. Er werd gezegd ga je ons helemaal naar eemnes laten rijden voor 1 pizza? Erg klantvriendelijk! Wij zeiden uhm ja ga niet meer bestellen wil eerst zien of deze pizza goed is. Wederom werden we teleurgesteld pizza was koud. Nooit meer!! Niet bestellen.
Pizza was lekker, pasta werd niet aan tafel bereid zoals op de kaart stond. Bij na vragen werd er gezegt dat de pasta zowel met tomaat als met truffel geserveerd kon worden dit was niet gevraagd. Na het eten werd gevraagd of er nog iets genomen wilde worden ivm service, dit was niet het geval. Helaas werd de dit niet aangepast of herberekend op de bon. Toetje gegeten bij de buren, waar de service veel beter en sneller was.
Afgelopen zondag hier gegeten, wat een bijzonder vriendelijk en menselijk personeel! alles wordt met een lach gedaan en er wordt meermaals gecontroleerd of alles goed gaat/lekker smaakt. Het restaurant zat helemaal vol en uiteraard begrijpelijk dat niet alles perfect liep zo na de lockdown. Maar dat maakte het niet minder leuk of lekker. Zeer zeker aan te raden!
complete aanfluiting. enorm slechte bediening na 45 minuten pas drinken, het voorgerecht werd vergeten, tijdrns het opnemen van de bestelling werd de meerderheid van de tafelgasten overgeslagen, eten was flauw waarbij de calzones artisjokken bevatten die enorm taai waren, de lasagna leek net soep...en dat dan voor een enorm hoge prijs....absoluut overslaan.
Wat een drama, wat een drama. Het is dat het eten nog vrij goed is maar alles eromheen is werkelijk waar te slecht voor woorden. Bij binnenkomst bleek de door ons gereserveerde tafel er niet te zijn. Na 1 1/2 uur alleen nog maar een voorgerecht gehad. Gerechten komen door elkaar en na elkaar op tafel. Een kinderijsje duurt een half uur en moesten we zelf gaan navragen bij de keuken. De tafel naast ons kreeg het het hoofdgerecht maar dat werd weer weggehaald omdat de pizza vertraging had opgelopen. Toen kwam de pizza en vergat men weer het andere gerecht gelijk mee te nemen. Ze doen ook werkelijk waar niets om je maar een glimp van gevoel te geven dat je daar klant bent en ze je ook terug willen zien. Een groot drama, ons zien ze daar niet meer terug en ik kan me niet voorstellen dat Elefante Bianco nog lang blijft bestaan op deze manier. Misschien als bezorg en afhaal restaurant, want nogmaals met het eten is niets mis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid