facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electroworld Wout van Vlerken Someren

Electroworld Wout van Vlerken Someren

Info

Electro World Wout van Vlerken is het vertrouwde adres voor al uw elektrische apparaten en gewoon goede service. Wij zien u graag terug in een van onze winkels.

Geschiedenis

Electro World Wout van Vlerken is het vertrouwde adres voor al uw elektrische apparaten en gewoon goede service. Wij zien u graag terug in een van onze winkels.



"Electro World Wout van Vlerken in Helmond en Someren is een echt familiebedrijf wat al ruim 50 jaar bestaat. Wij zijn aangesloten bij de grootste vakhandel van Nederland: Electro World. Tegenwoordig heb je de keuze uit tientallen tv's, wasmachines, laptops, espresso-automaten en meer. Maar welke is nu de beste optie voor jou? Onze medewerkers helpen jou graag met het maken van de juiste keuze.Electro World heeft verder ook een eigen technische dienst. Dus heeft jouw koelkast, vaatwasser, wasmachine of een ander witgoedapparaat kuren? Dankzij de juiste vakkennis en ervaring van de reparatie- en onderhoudsmonteurs werkt jouw apparaat in no-time weer optimaal. Zij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!Alles voor de beste service!"
Adres: Kanaalstraat 4B, 5711EH Someren
Telefoonnummer: 0493-539405
ln.nekrelvnavtuow@neremos
Stad: Someren
Route: Kanaalstraat 4B
Postcode: 5711EH


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: wout van vlerken hoofdstraat helmond, expert asten, ep someren
Recensies
Tot op heden de meeste apparaten bij van Vlerken besteld / laten leveren. Tv voor beneden besteld en laten hangen. Vanwege verhuizing was de data verder weg. Ook dan was alles mogelijk. Installeren en bezorgen van de tv is deskundig verlopen. Zeker een aanrader.
Vandaag de bestelde tv ontvangen. Super mooi opgehangen door 2 vakkundige monteurs van hun. Vanaf de koop Piet bedankt tot aan het ophangen top gedaan. Bedankt Fam Joosten
Uitstekende SERVICE. We hebben een inductie kookplaat laten installeren. Natuurlijk kan het goedkoper maar je wil bij zo iets dat het goed gebeurd zodat het lang meegaat en dat het veilig is. Communicatie is erg goed. Ze moesten helaas 2 keer terug komen omdat de beveiliging niet werkten in de meterkast. Maar dit zat allemaal in de service, en ze hebben echt hun best gedaan om er achter te komen. Dik tevreden. Soms gaan gewoon werkzaamheden niet voorspoedig deze keer volledig buiten hun eigen oorzaak om maar gelukkig waren ze vastbesloten het succesvol en veilig af te ronden.
Prima bedrijf , doen wat ze zeggen en monteurs zijn vakbekwaam en niet te beroerd om iets extra te doen wanneer ze zien dat iets beter kan, top!!
Klant vriendelijk. Personeel weet tekst en uitleg te geven. Goed witgoed met een goede service.
Superservice over deze zaak, geweldig en gemotiveerde medewerkers. Nieuwe inductieplaat gekocht en na twee weken viel deze in storing en was niet meer aan de praat te krijgen. Even een telefoontje en anderhalf uur later werd een nieuwe geplaatst, dus supersnel. Complimenten!!!!!!!!!!
Gewoon een fijne winkel
We wilden wat informatie over inductie kookplaten.De gene die ons te woord stond was nog niet zo lang hier aan het werk volgens mij.Moesten zelf dingen aangeven en van alles vragen.
Was hier alleen voor een pakket af te geven voor dhl heel vriendelijk en behulpzaam personeel Hond mocht zelf even mee naar binnen
Vind helaas de klantvriendelijkheid onder de mate wat ik niet daar gewend was en helaas ook al van andere heb moeten horen met dezelfde klacht zoals b.v bij mijn tante met een klacht en zei door de telefoon dat ze twijfelde of voor een volgende aankoop nog bij hun zou zijn doodleuk te horen kreeg dat ze god dank niet alleen van haar hoeven te leven . Na deze verzoek om hun daarover te contacteren heb ik hun gebeld om 17.00 en om 18.25 stonden ze al bij mijn tante op de stoep met een mooie bos bloemen en dat getuigt van wederzijdse respect .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid