facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electroworld VD Meulen

Adres: Brinkstraat 29 , Baarn 3741 AM, NL
Telefoonnummer: 035 694 2396
Stad: Baarn
Route: Brinkstraat 29
Postcode: 3741 AM



op zoek naar gerelateerd: Breunesse Baarn, ElectroWorld Vorden, CHROMECAST electroworld, Kosten reparatie electroworld, Electroworld Terneuzen, Electroworld Joure, Electroworld Heinkenszand, Electroworld Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hans Koelewijn Hans Koelewijn 250 meter
Badinco Badinco 410 meter Een slechte hond, sorry voor de bewoording maar mooier kan ik het niet maken. Liegen ...
Recensies
Een fijn bedrijf met goede kennis van zaken, klantgericht en altijd op zoek naar een oplossing. De monteurs zijn vakbekwame mensen. Een aanrader waard!!
Enorm goede service van Electroworld van der Meulen mogen ontvangen. 2 minuten na mijn e-mail aanvraag werd ik al gebeld en 5 min later stond er een afspraak ingepland om te komen kijken naar de mogelijkheden om van gas naar inductie te gaan koken. Er is een passend voorstel gedaan, in lijn met het besteedbare budget en snel na goedkeuren offerte is de inductiekookplaat gemonteerd, met aanpassing naar Perilex aansluiting en op maat zagen van het keukenblad. Ik wil van der Meulen dan ook van harte aanbevelen.
Ben jaren klant geweest en heb er vele apparaten gekocht, nu is mijn droger stuk, hebben gebelt en het probleem uitgelegd. Ik zou teruggebeld worden nou dat is een paar weken geleden en ik wacht nog steeds. Sorry wat een waardeloos bedrijf ik zou dus nooit meer bij jullie wat kopen en voor een ander zou ik zeggen ze willen alleen verkopen voor de rest laten ze je stikken. Hans.
Toen onze wasmachine 's ochtends sneuvelde, kregen we telefonisch goede uitleg. In de winkel hebben we de knoop doorgehakt. Dezelfde dag nog werd de nieuwe machine winkelmodel = snel geleverd en geïnstalleerd. Ook de monteurs gaven goede tips.
Service gericht als er iets wordt verkocht. Als het apparaat niet werkt is dat minder vanzelfsprekend. Bij aankoop van het apparaat werkte het al niet. Veel gepingpong wie het moest oplossen: de winkel of de leverancier. Weken zonder was- droogmachine gedaan terwijl het ding nieuw was, zo uit de doos. Vanmorgen weer drie telefoontjes kunnen besteden na 2 jaar voor hetzelfde probleem om de juiste monteur aan huis te krijgen terwijl je dan bij aankoop een extra dienst meeverzekerd. Het zal in de kleine lettertjes wel kloppen maar als klant word je er doodziek van.
Al meer dan 5 jaar laten wij ons zeer goed helpen met onze witgoed en media. Twee televisies, een wasmachine, droger, vaatwasser en Sonos boxen hebben wij al bij Electroworld van der Meulen besteld. Super goed advies, levering, installatie en nazorg laat ons nog zeker 5 jaar bij hen blijven! Ramon en team bedankt!
Gezellige zaak met een breed assortiment. Over 2 tegenover elkaar gelegen panden. Prima enthousiast en toch correct e-mail contact gehad. Wij moesten bij de keukenapparatuur zijn. Vlotjes geholpen en goed afgewerkt. Door 2 man geholpen met inladen. Heel tevreden. Aanbevolen!
Dit bedrijf blokkeert wekelijks de gehele weg met een vrachtwagen en dit duurt minstens 45 minuten. Eigenaar doet erg lacherig wanneer je hem hierop aanspreekt. Dit terwijl laden en lossen daar helemaal niet is toegestaan. Ze hebben misschien een prima service, maar zorgen willens en wetens voor onnodig oponthoud voor andere ondernemers, daar omrijden niet mogelijk is omdat het eenrichtingsverkeer is. Wanneer de bestuurder van de vrachtwagen 10 meter verderop zou parkeren is het hele probleem opgelost. Helaas houdt Electroworld alleen rekening met zichzelf. Erg teleurstellend.
Super bedrijf goed advies. Een keer een Mio navigatie gekocht en een keer een strijkijzer, beide goede apparaten en services. Echt kan niks tegenop persoonlijke communicatie in een gewone winkel waar je zo je product mee kan nemen. En terug kan komen als er iets mis is. Electroworld van der Meulen uit Baarn gewoon doen.
Goed advies en goede service met een persoonlijke touch, zoals je dat in een dorp graag terug ziet. Deze winkel is een prachtig voorbeeld van hoe een grotere keten toch op een zeer persoonlijke wijze kan worden ingestoken. Daardoor doe ik liever hier mijn aanschaf dan via een van de bekende internetwinkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid