facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electrostoreobl

Electrostoreobl
Adres: Molendijk 22, 3262 AK Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186 - 683 998
Stad: Oud-Beijerland
Route: Molendijk 22
Postcode: 3262 AK



op zoek naar gerelateerd: Wijntje Oud-Beijerland, Witgoed Oud-Beijerland, wijntje oud-beijerland openingstijden, TV reparatie Oud Beijerland, Peter Pan Witgoed, Wijntje elektra, Wijntje witgoed, Witgoed beijerlandselaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peter_Pan_Witgoed Peter_Pan_Witgoed 487 meter Goede service en snelle levering en plaatsing
Recensies
Ik was voor een wasmachine naar Wijntje gegaan hier in het dorp. Werd waardeloos behandeld, medewerkster liep zwaar te snotteren en zat de hele tijd in haar gezicht te vegen met haar handen,terwijl mij gevraagd werd de handen te desinfecteren.ze wist geen antwoord op mijn vragen, prijzen, types en verschillen wist ze niets van.de aanbieding was ineens een internetprijs als je online besteld, Ik vroeg wat met de "winkelprijs " te doen maar de baas was er niet..Dus maar weggegaan en naar electrostore/Mario Ferreira gegaan..was een warm bad vergeleken met Wijntje.Hij begreep wat ik zocht, ik kreeg koffie aangeboden terwijl hij op zoek ging,heeft een mooie prijs voor mij gemaakt, moest alleen bestellen, was niet in voorraad..Beest van een wasmachine gekocht en werd netjes thuisgebracht en aangesloten. Super service en ouderwets klantgericht.. Mooi apparaat voor een goede prijs en achteraf mail van het merk dat ik ook nog recht had op een cashbackactie.. Dus nog betere prijs! Top Mario!.
Gezellige winkel, met een gezellige Mario, die zeer klantvriendelijk is, en ook nog verstand heeft van de appaten in zijn winkel, fijn geholpen aan een mooie wasmachine
Super goede service...gebeld met problemen met de vaatwasser. Dezelfde dag is Mario langsgeweest dat was al super. Goed en eerlijk advies gehad. Besloten een nieuwe vaatwasser aan te schaffen die zelfs dezelfde dag is bezorgt en geïnstalleerd. Op vrijdagavond terwijl ze eigenlijk klaar waren met werken. Echt top kom hier zeker terug.
Ouderwetse Service, Goede uitleg af en toe nog een kleine korting ook! Aankopen Samsung Led 2 jaar geleden,dyson stofzuiger. En mijn ouders een inbouw koelkast voor op de boot, met bezorging en instalatie. Ik kom zelf uit zuid-beijerland maar wij kopen Lokaal ! niets is beter dan persoonlijk contact en daar staat Elektrostore Ou-Beijerland voor. Mario Ferreira een topper ben je ,dankjewel!
Dit kom je niet veel meer tegen, weten waar ze over praten, wat een service. Staan voor kwaliteit.
Wij hebben hier onlangs een TV, wasmachine en droger gekocht. Prima geholpen door Mario, goede prijzen en service was ook top. Alles thuisbezorgd en geïnstalleerd. Als we weer iets nodig hebben komen we zeker terug!
Vandaag een wasmachine gekocht bij Mario terwijl wij eigenlijk alleen nog aan het inlezen waren. Goed, helder en eerlijk advies. Deze man weet waar hij het over heeft en begrijpt wat 'ouderwetse' klantenservice is!
SERVICE Klasse hoor,zaterdags voor Pasen gebeld tv doet het niet meer. Ondanks dat hij alleen stond in de zaak toch een tv voor ons geregeld en na werktijd bezorgt. Supermario.
Klantvriendelijke en vakbekwame service!
Sinds kort, d.w.z. vanaf juli 2018, is er weer een echte audio-video en witgoed zaak in Oud-Beijerland bijgekomen. Hij is gevestigd op de Molendijk in Oud Beijerland. Het adres in de Hoeksche Waard voor al uw wensen op het gebied van televisies, DAb-radio, witgoed en klein-huishoudelijk. Tevens geautoriseerd HEOS-dealer. Na het vertrek van Andeweg en Blijenberg op de Oostdijk is er maar weinig van dat soort branches teruggekomen. Het is dus een welkome aanwinst dat Electrostore. In Rotterdam op de Pleinweg is er al enkele jaren een filiaal van Electrostore. De speciaalzaak in witgoed - inbouw en vrijstaand, televisie- en audioapparatuur met een eigen bezorg- en technische dienst voor het Gratis installeren en Gratis monteren. Bij vele andere bedrijven kost dat telkens toch een 50 Euro extra. Heeft U een nieuwe televisie, wasmachine of koelkast nodig? Of Is Uw oude inbouwapparatuur aan vervanging toe? Kom dan naar de winkel voor vakkundig en persoonlijk advies en laat U voorlichten door één van de specialisten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid