facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ElectronicPartner Schalkwijk

Info

Altijd de beste service.
Altijd de juiste prijs!

Geschiedenis

EP:Schalkwijk (Doelenstraat 1-7, IJsselstein)

EP:Schalkwijk is een winkel in wit- en bruingoed in IJsselstein en is dealer van onder andere Jura Miele Bose Sonos Samsung LG en Heos
Ons moto is "altijd de beste service, altijd de beste prijs"
Wij hebben een eigen bezorg en installatie service.
Onze winkel is 550 m2 groot en wij kunnen u alles demonstreren ook op het gebied van huis-automatisering. Ook alle aansluitingen voor Caiway en abonnements wijzigingen kunnen wij voor u verzorgen. Tevens installeren wij Wifi installaties voor zowel bedrijven als particulieren.
Wij leveren en installeren:.
- Huishoudelijke apparaten zoals wasautomaten, wasdrogers, koelkasten, vrieskasten en stofzuigers
- Keuken apparaten waaronder koffiemachines van Bosch, Siemens en Jura
- Inbouwapparatuur
- Persoonlijke verzorging zoals scheerapparaten en fohns
- TV en audio specialist

http://www.epschalkwijk.nl
Openingstijden
Ma: Gesloten
Di: 09.00 – 18.00
Woe: 09.00 – 18.00
Do: 09.00 – 18.00
Vrij: 09.00 – 21.00
Za: 09.00 – 17.00

Adres: Doelenstraat 1, 3401DV IJsselstein
Telefoonnummer: 030 688 1772
Stad: IJsselstein
Route: Doelenstraat 1
Postcode: 3401DV



op zoek naar gerelateerd: Schalkwijk electro, Tv IJsselstein, TV Reparatie IJsselstein, MediaMarkt, Witgoed Nieuwegein, EP Epe, EP Electronics, EP Budel
Recensies
Altijd tevreden en goed geholpen in de winkel en ook zeer tevreden over de monteur die altijd bij ons de apparatuur installeerd.
Bij aankomst pakket bleek de doos beschadigd er zat een gat op de voorkant van de doos. Ik ben niet verplicht een beschadigde doos aan te nemen. De reden van beschadiging is onbekend en weet dan niet wat de impact op het product is hierdoor doos geweigerd. Dezelfde dag gebeld met ep Schalkwijk en ze zouden me terugbellen na overleg is niet gebeurd ! De volgende middag zelf gebeld omdat ik niet terug gebeld was. Oplossing: ik krijg dezelfde product in beschadigde doos maar moet 30 euro verzendkosten zelf betalen als ik het wilde hebben of ze annuleren me product. Leidinggevende uiteindelijk gesproken die was niet klantvriendelijk en erg onbeleefd. Ik kreeg haast geen kans om mijn verhaal te doen en gaf aan de order te annuleren. Bestel niet bij Schalkwijk de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt.
We zijn altijd tevreden met jullie dienstverlening, daarom kopen we al onze elektrische apparaten altijd bij jullie.
We hadden met spoed een vriezer nodig. Door EP: Schalkwijk zijn we deskundig en zeer behulpzaam geholpen, dezelfde dag vriezer geleverd.
Zeer tevreden over de service van EP: schalkwijk. Afspraken goed nagekomen en op het moment zelf wordt er zeer zorgvuldig gewerkt.
Goeie uitleg in de winkel, duidelijke afspraken die keurig worden nagekomen. Montage ging ook soepel, erg blij met m'n aankoop!
Wasmachine besteld en deze zou geleverd worden via hun eigen bezorgdienst en helemaal aangesloten worden. Ook het bericht betreffende 15 minuten voor de aankomst heb ik niet ontvangen. Wasmachine inmiddels geleverd via een koeriersbedrijf. Het aansluitsnoer van de wasmachine was te kort en kon niet op de trekschakelaar aangesloten worden en zij hadden geen gereedschap bij zich om dit op te lossen. Ook hadden zij geen waterpas bij zich laten liggen bij de vorige bezorging, dus hebben zij mijn waterpas gebruikt en de wasmachine waterpas gesteld. Bij de eerste wasbeurt een ratelend geluid te horen en dit dezelfde dag gemeld bij de winkel. Antwoord: ik moest het even een paar dagen aankijken of het ratelend geluid bleef. Inmiddels een telefonische melding gemaakt over het ratelend geluid. Ben benieuwd of hierop actie wordt ondernomen.
Uitstekende service. Bestelde inductiekookplaat voldeed achteraf niet. Geen probleem, omgeruild voor een andere, zelfde middag nog geplaatst. Daarbij had ik een storing in de meterkast. Die is ook door EP Schalkwijk verholpen. Dus super tevreden!
Onlangs een nieuwe wasmachine en droger van Samsung gekocht bij EP Schalkwijk omdat de wasmachine het had begeven en de droger ook niet best meer was. Ook dit keer werd ik in de winkel keurig geholpen en kreeg ik een nette prijs. De volgende dag werden ze netjes geleverd en geïnstalleerd op zolder en de oude apparaten gingen mee retour.
Ze bellen niet eens terug als je een dure ijskast koopt die bijna niet open gaat. Pas na boos worden stuurden ze de installateur die niet wist wat hij moest doen. Nu afwachten of van de fabrikant het personeel het kan oplossen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid