facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World van Dijk Reeuwijk

Electro World van Dijk Reeuwijk

Info

Verkoop en reparatie elektrische apparaten zoals TV's, wasautomaten en koffiezetapparaten

Geschiedenis

Verkoop en reparatie elektrische apparaten zoals TV's, wasautomaten en koffiezetapparaten



"Verkoop en reparatie van audio en videoapparatuur, IT apparatuur en uw huishoudelijke apparaat zoals wasmachine, droger, tv, radio, koelkast, vriezer, laptop of router.Wij verkopen de betere merken en verlenen ook de service en reparatie hiervan.Wij helpen in de regio Gouda iedereen met een probleem met de apparatuur, ook als deze niet bij ons is aangeschaft."
Adres: van Heuven Goedhartstraat 35, 2811BT Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182393366
Stad: Reeuwijk
Route: van Heuven Goedhartstraat 35
Postcode: 2811BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Electro World van Dijk eigenaar, Electro World wasmachine, Van Dijk Electro, Electro World wasdroger, Elektro winkel, Electroworld assortiment, Electro World Klein Brinke, LG OLED Electro World
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stage-Link Stage-Link 3 km DE JUISTE SFEER IS ONZE PASSIE.. Stage-Link uw partner en totaal leverancier van pr...
Recensies
15 april 2023.Heel fijn geholpen, goede adviezen. Nemen nog de tijd voor je. Heb mijn bestelling geplaatst, nu afwachten. 28 april volgens afspraak geleverd. 2 man alles netjes uitgepakt en aangesloten en ook een duidelijke uitleg erbij. 's avonds gelijk maar gekook op het inductie-fornuis, was weer super. En een lekker koud biertje uit de koel-vriescombinatie met heel veel ruimte. Al met al, heel tevreden over de service van Electro World van Dijk Reeuwijk. Een echte aanrader !!
Wij wonen in Gouda, maar daar is geen elektrozaak die kan tippen aan de service en klantgerichtheid van deze zaak/winkel. Een uitvoerige uitleg en tips hoe we de inductiekookplaat moeten gebruiken behoorde hier zeker bij. We zijn dan ook super blij met deze nieuwe aanwinst! Richard bedankt!
Mijn complimenten voor de service van deze zaak! Wilde op korte termijn een koelkast regelen voor iemand die dat heel erg hard nodig had. Via de telefoon heel goed geholpen en kon de volgende dag worden geleverd. Toen even later bleek dat het geen koelkast maar een wasmachine moest zijn heb ik snel teruggebeld, binnen een mum van tijd werd het aangepast. Wat een top service en wat werd er goed meegedacht!
Fijne service en informatievoorziening. Fijn om nog in een dergelijke winkel echt geholpen te worden!
In de winkel keurig op afspraak te woord gestaan en zeer rustige en professionele uitleg gehad over de vragen welke wij hadden. Dit ging zowel over een tv met een goede soundbar als mede ook over een energie zuinige droger. Binnen een paar minuten nadat we thuis waren om het een en ander te laten bezinken een keurige offerte gehad. Na bestudering hebben wij besloten tot een koop. Vandaag alles geïnstalleerd door vakbekwame medewerkers welke alles goed hebben uitgelegd zodat wij zorgeloos kunnen gaan genieten van onze nieuwe aanwinsten. Bedankt en tot de volgende keer.
Prima zaak, nette deskundige verkopers, nemen alle tijd voor je. Voordeel van een klein dorp: service is top, vervangende apparatuur indien wasmachine of droger defect is.
Electro World van Dijk heeft zowel mijn inbouw combimagnetron , mijn oven en de inductiekookplaat van mijn docher voor reparatie meegenomen. Van Dijk heeft steeds duidelijk gecommuniceerd over de reparaties en de daarmee gepaard gaande kosten. Ook hebben ze goed geadviseerd over de vervanging van de kookplaat. En ook belangrijk: de monteurs die de spullen kwamen ophalen en afleveren waren vriendelijk en hielpen adequaat. Ik kom hier zeker terug
Nieuwe wasmachine gekocht en aan laten sluiten. Wasmachine werd later geleverd, kan gebeuren maar geef het dan even door. Na het aansluiten van de wasmachine lekte de kraan, wat voorheen niet het geval was. Eigenaar reageerde zeer onprofessioneel.
Een keer een defecte wasmachine laten nakijken. Na een duidelijk uitleg van het defect, was een nieuwe kopen verstandiger. Deze heb ik bij van dijk gekocht, omdat de nakijk kosten, van de nieuwe wasmachine werden afgehaald. Prima geholpen
Goede afspraken en prima levering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid