facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World Van Aarst

Electro World Van Aarst

Info

Electro World Van Aarst is dé elektronicaspecialist in en rondom Heerde. Televisie, Audio, Wasmachine, Drogers en inbouwapparatuur. Bekijk onze website en nieuwe webshop: https://bit.ly/2V4NPDu

Geschiedenis

Van Aarst Bang & Olufsen bestaat al bijna 85 jaar en is de elektro- vakspecialist in de regio van Heerde. Naast de Designmerken Bang & Olufsen en Loewe verkopen wij alles voor uw huis op het gebied van elektro. Van een nieuwe televisie, een prachtige stereo installatie tot een wasmachine, droger of koelkast. Ook voor uw persoonlijke verzorging tot huishoudelijke apparatuur bent u aan het juiste adres.

Ook leveren en installeren wij inbouw apparaten van alle gerenommeerde merken. Alles onder volledige garantie, en door onze eigen installatiedienst geïnstalleerd. En mocht er iets defect raken, dan hebben wij een eigen technische dienst, die alles weer vakkundig hersteld. Komt u gerust bij ons kijken aan de Bonenburgerlaan 9 in Heerde.



"Electro World Van Aarst is al 85 jaar de elektro- vakspecialist in en rondom Heerde. Naast het prachtige designmerken Loewe verkopen wij alles voor uw huis op het gebied van elektronica. Van een nieuwe televisie, een prachtige audio installatie tot een wasmachine, droger of koelkast.Ook voor uw persoonlijke verzorging of huishoudelijke apparatuur bent u bij Electro World Van Aarst aan het juiste adres. Wij leveren en installeren inbouwapparaten van alle gerenommeerde merken. Alles onder volledige garantie en door onze eigen installatiedienst, snel en gemakkelijk!En mocht er iets defect raken, dan hebben wij een eigen technische dienst die alles snel en vakkundig hersteld.Komt u gerust bij ons kijken aan de Bonenburgerlaan 9 in Heerde."
Adres: Bonenburgerlaan 9, 8181 HA Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578 691605
Stad: Heerde
Route: Bonenburgerlaan 9
Postcode: 8181 HA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Rozendal Electro Heerde, Rozendal Heerde, Electro World Kampen, Electroworld Heerde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foto Veldman Foto Veldman 161 meter Super goed geholpen 'snelle service voor foto's rijbewijs 'binnen 3 minuten klaar 'ze...
Paradise Electronics Paradise Electronics 420 meter Fijne electronica winkel met een goede onderhoudsafdeling. Goede service ook!
Recensies
Een hele mooie winkel met ruime keuze. De service is zeer goed.
Ik heb paar dagen geleden een hele oude bang & olufsen TV op de kop getikt bouwjaar 1989, 3 dagen aan het proberen geweest om beeld te krijgen ik kwam er maar niet uit, achterop stond nog een service stickers van Van Aarst Ik dacht laat ik gewoon even bellen, probleem uitgelegd en kreeg meteen de oplossing! Eindelijke kan ik met mijn Nintendo snes er op spelen! top!
Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe stofzuiger! En altijd goede service.
Vriendelijk e behulpzaam
Mooie winkel met veel high end producten en topmerken zoals LG B&O etc
Word altijd goed geholpen
Altijd goede service.
Vriendelijke bejegening.
Gezellig gewinkeld!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid