facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

Electro World Eltink

Geschiedenis

Electroworld Eltink bestaat uit een team van enthousiaste verkoopadviseurs en servicemedewerker/witgoedmonteur: Wim.

We laten u de beste keus maken, dus het product wat het beste bij u past tegen de juiste prijs. We hebben een eigen technische dienst, we leveren zelf de apparaten af en zorgen ook zelf voor service/reparaties aan wasmachines, koelkasten etc.

U kunt bij ons terecht voor:

- inbouwapparatuur en schotelinstallatie
- wasautomaten, koelkasten, vrieskasten en magnetrons
- vaatwassers en schotelinstallaties
- mp3 spelers, portable audio en telefonie
- foto en videocamera's, dvd spelers en blu-ray spelers
- batterijen, gloeilampen, diverse kabels en computeraccessoires

U kunt ons altijd bellen voor vragen of informatie.
Ook kunt u een reparatieverzoek indienen, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Adres: Dorpsstraat 60, 6681BP Bemmel
Telefoonnummer: +31481464636
Stad: Bemmel
Route: Dorpsstraat 60
Postcode: 6681BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Electroworld Tilburg, Electroworld Maastricht, Electroworld Aalsmeer, Chromecast electroworld, Electroworld Voorhout, Elektronica winkel in de buurt, Warmtepompdroger electroworld, Electro World Rotterdam
Recensies
Vriendelijke behulpzame mensen. Woensdag mijn kapotte combimagnetron gebrach en kon hem s zondags alweer ophalen. Toppie.
Supergoede service. Stofzuiger door eigen fout na 2 weken kapot, voor klein bedrag nieuwe motor erin gezet. Ook al eerder goede ervaringen met deze zaak.
Echt verbazingwekkend wat een bedrijf. Erg informatief en Bob heeft ons geholpen. Wat een prettig en deskundig advies en ze nemen echt de tijd voor je. Hoop dat de installatie van het materiaal net zo verloopt. We werden echt ouderwets geholpen! Super Eltink Bemmel!
update: Ik heb ze recent meerdere keren gebeld, zou worden terug gebeld om dat de betreffende personen mijn vraag niet konden beantwoorden.. Uit eindelijk wordt mij gevraagd om een mailtje te sturen met mijn vraag. Krijg ik nog steeds geen enkele reactie. Ik hoop dat ik mijn review nog postief kan afronden... oude review: We hadden 2 producten gekocht. Met eentje ging alles naar wens, de ander hadden we flinke pech mee. Het product met problemen is vervangen, maar door een toestel met wat mindere problemen.. helaas niet te vrede. De service van LG zelf liet tenwensen over, maar na enkele gesprekken met Eltink Bemmel B.V. zelf zijn we gelukkig tot een goede oplossing gekomen.
Top winkel, zeer klantvriendelijk.. Jura dealer, veel mooie Jura apparaten binnen..
Wat een vertrouwen in de mens. Wasmachine besteld voor mijn moeder van 94 jaar vanuit maastricht. Geinstalleerd in Arnhem hij doet het prima. Hoe blij kun je iemand maken met de service. Voor mij zijn jullie super. Dankjewel. Lieve groet jose winants
Goed ,snel, vakkundig en netjes in een dag mijn nieuwe wasmachine gekocht en geplaatst. Bedankt
Kleinschalige electronica winkel met vooral witgoed en televisies. Ik kwam hier voor de aankoop van een wasmachine. Het advies dat ik kreeg was goed en de medewerker nam ruim de tijd voor mij. Over de prijs was niet te onderhandelen jammer genoeg.
Geen klant of service gerichtheid bij deze winkel. Zijn nu al 3 maanden bezig met ze en nemen geen verantwoordelijkheid. Ik ga hier nooit meer heen.
Goed personeel dat je heel goed informeert over de mogelijkheden van wat je wilt aanschaffen. Een zeer uitgebreid assortiment. Ook de Covid-19 regels worden hier goed toegepast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid