facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

Al meer dan 90 jaar het adres in Boxmeer voor al uw electronische apparatuur!

Adres: Koorstraat 69, 5831GH Boxmeer
Telefoonnummer: +31485571634
Stad: Boxmeer
Route: Koorstraat 69
Postcode: 5831GH


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Expert Boxmeer, Berkvens Boxmeer telefoonnummer, Berkvens Boxmeer folder, Berkvens witgoed Boxmeer, Berkvens Boxmeer verhuizen, Electrozaak Boxmeer, Electroworld Amsterdam, Electro World Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Phone House The Phone House 124 meter Ik raad mensen af in deze winkel hun aankopen te doen. Verkopers zijn niet op de hoog...
Recensies
Goede winkel, goed advies. En de handel is er nog niet uit.
We kwamen net voor sluitingstijd binnen en werden toch prima geholpen. De verkoper nam alle tijd en we werden goed voorgelicht. Heel tevreden over deze zaak.
Kundig personeel, snel en goed geholpen
Nick en leuk zijn super service gericht. Zojuist tv besteld LG, luuk en nick hebben mijn bestelling meteen opgepakt en zo geregeld voor bezorging. Ben tussendoor altijd netjes ingelicht van alle updates. Bedankt heren! Groetjes vanuit Amsterdam...
Donderdag besteld en vrijdag werd de wasmachine al bezorgd. Bij de aanschaf zeer kundig advies gekregen welke machine een goede keuze voor mij zou zijn. De installatie gebeurde snel, voorzichtig.en netjes. De monteur legde alles zeer netjes en rustig uit op gepaste afstand en met een mondkapje. Ik ben dus enorm tevreden!
Fijne zaak waar je vriendelijk geholpen wordt met goed advies, wij zijn geslaagd.
De steelstofzuiger voelt niet zwaar tijdens gebruik en maakt weinig geluid ten opzichte van mijn oude stofzuiger. Zeer handig en prettig dat de stofzuiger automatisch aan blijft staan tijdens het stofzuigen en het knopje niet handmatig ingedrukt hoeft te worden. Minpuntje is de verpakking; deze was beschadigd en aan de bovenkant een stuk open. Een pakket met zo'n dure inhoud verwacht ik een extra bescherming dmv een extra doos met schuim en daarin mijn bestelling.
Prettig personeel, zoeken naar een snelle oplossing. Koelkast kapot, dealer moet komen, maar zij zorgen dat je direct een leen koelkast krijgt. Al jaren onze winkel voor witgoed en ander elektrische apparaten .
Hel goede service. Medewerkers doen er alles aan om zo goed mogelijk te adviseren. Prijzen zijn vergelijkbaar met digitale aankopen. Eerlijk advies zonder te commerciële praatjes. Ik ben bijzonder tevreden.
Sinds jaar en dag een vaste waarde voor electronica en witgoed in Boxmeer. Ruim assortiment en altijd goed advies en fijne bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid