facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment staan in witgoed en bruingoed, van wasautomaten tot tv’,hier kunnen wij u adviseren welk product het best bij u past.
Tevens zijn wij thuis in keuken inbouw apparatuur.

Geschiedenis

De afgelopen 60 jaar is Radio Westerman een bekend fenomeen geworden in Nieuwleusenen omstreken. Ze staan niet alleen bekend om het assortiment maar ook om de uitgebreide technische service die geboden wordt. Daar waar anderen bezuinigen op hun service, investeren wij in een verbetering van onze service. Door aansluiting bij de winkelformule genaamd Euronics kunnen wij een nog ruimer assortiment aanbieden voor een nog scherpere prijs. In onze werkwijze is niets verandert door deze aansluiting bij Euronics.

Adres: Burg. Backxlaan 35, 7711AA Nieuwleusen
Telefoonnummer: +31529481232
Stad: Nieuwleusen
Route: Burg. Backxlaan 35
Postcode: 7711AA



op zoek naar gerelateerd: Electro World Rotterdam, Electroworld Amsterdam, Electroworld reparatie, Electroworld Ede, Electroworld Zierikzee, Electroworld Groningen, Electroworld Tilburg, Electroworld Maastricht
Recensies
Fijne overzichtelijke winkel met voldoende aanbod en vriendelijk en deskundig personeel. In tegenstelling met de Mediamarkt waar je door de bomen het bos niet ziet hier in 5 minuten geslaagd voor een tv en magnetron.
Vriendelijke mensen en goede service hebben verstand van wat ze verkopen
Warmtepompdroger gekocht. Goed advies! Zelfde dag geplaats!
Top Service en echte vakmensen. Is een aanrader.
Snelle service geleverd voor vaatwasser
Prima winkel met service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid