facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

Wij zijn een service gerichte speciaalzaak met een eigen technische dienst!

Geschiedenis

Electro World Oosterhof bevindt zich sinds 1938 in het centrum van Steenwijk. Onlangs is onze winkel geheel gemoderniseerd met een geheel nieuw interieur, waarbij alle productgroepen in een ruime sortering overzichtelijk staan opgesteld. Onze vakbekwame medewerkers helpen je met het maken van de juiste keuze, alsook met het installeren en aansluiten van de apparatuur. Wij beschikken over een eigen technische dienst die je snel en vakkundig van dienst is. Wij zijn aangesloten bij de winkelformule Electro World, een landelijk opererende winkelformule. In onze winkel wordt je door deskundig personeel vriendelijk en in alle rust geadviseerd over de producten en services die we bieden.



"Electro World Oosterhof bevindt zich al ruim 75 jaar in het centrum van Steenwijk. In de winkel is een ruime presentatie van tv’s, audio, koelapparatuur, wasautomaten, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke artikelen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u op maat adviseren. Als volledig zelfstandig bedrijf zijn wij aangesloten bij de winkelformule Electro World, hiermee profiteert Oosterhof van een gebundelde inkoopkracht, zodat wij naast service ook een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast beschikken wij over een eigen technische dienst, reparatie en onderhoud aan huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica voeren wij in eigen beheer uit."
Adres: Woldpromenade 13-17, 8331JD Steenwijk
Telefoonnummer: +31521512285
Stad: Steenwijk
Route: Woldpromenade 13-17
Postcode: 8331JD


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Expert Steenwijk, MediaMarkt Steenwijk, Beute Steenwijk, Electroworld Enschede, Electroworld Kampen, Electro World koelkasten, Lg oled electro world, Electroworld espressomachine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EP.nl EP.nl 111 meter Geweldige winkel! Ze hebben hier van alles verkrijgbaar
EP Beute Steenwijk EP Beute Steenwijk 140 meter Goede zaak en je wordt prettig ter woord gestaan ,heel belangrijk in deze tijd.
Recensies
Goede en fijne service. Laptop besteld en de volgende werkdag werd die door Oosterhof bij de deur afgeleverd. Top!
Klantvriendelijk, eerlijke en duidelijke uitleg over wasmachines en drogers. Snelle levering afgesproken. Kennis en kundig personeel.
Erg vriendelijke verkoper Kennis over product Gewoon eerlijk over kosten ,
Altijd prima ervaringen. Deze keer: een leenmachine bezorgd en geinstalleerd in afwachting van de reparatie van mijn wasmachine, wat uiteindelijk binnen een week gefixt werd. Super!
Goede uitleg en informatie over de producten. Er wordt met je meegedacht. Service is uitstekend.
Netjes geholpen bij de reparatie van onze wasmachine. Er wordt goed meegedacht en de service is super!
Goede service, uitleg en uiterst betrouwbaar
Prima winkel met roots in Steenwijk. Deskundig en vriendelijk advies op het gebied van "witgoed" en "bruingoed". Ook uitstekend en hoog gekwalificeerde audio producten. En..... lekkere koffie!
Gratis en voor niets een 35 mm plug leveren vlak voor de kerst, en deze dan ook nog gratis thuis bezorgen! tijdens de lock-down Super service waarvoor veel dank!
Mijn favoriete winkel voor wit- en bruingoed! Goeie service, perfecte bediening en prima prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid