facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

Naast een groot assortiment witgoed, huishoudelijke artikelen en audio- en videoapparatuur levert Electro World Leneman ook een uitgebreide service.

Geschiedenis

Electro World Leneman is een zelfstandige electro speciaal zaak met een eigen technische dienst. In de winkel staan vele apparaten opgesteld, zodat u een gedegen keuze kunt maken.
Onze verkopers kunnen u bij deze keuze helpen. Geheel vrijblijvend kunt u hen vragen stellen, of om een demonstratie vragen.
Mocht onverhoopt uw apparaat het toch begeven, hebben wij een eigen technische dienst welke uw apparaat vakkundig kan herstellen.
Zeker in deze tijd heeft u als klant behoefte aan zekerheid.
Daar kunt u bij Electro World Leneman op rekenen.
Naast de Electro World winkel, is ook ons installatiebedrijf hier gevestigd. Mocht u een aanpassing in de installatie willen hebben, om een apparaat te plaatsen kunnen zij ons assisteren.
Installatiebedrijf Leneman
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud of uitbreiding van uw huidige installatie onze monteurs klaren elke klus in de regio. Onze monteurs met een gedegen scholing en ervaring kunnen elke klus aan. Door diverse cursussen elke keer weer op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en mogelijkheden.
Denkt u aan bouw of verbouw van uw woning, vraag dan ook eens aan kennissen of buren met welke installateur zij goede ervaringen hebben. Wellicht zal Leneman installatie dan ook genoemd gaan worden als een betrouwbare en goede partner voor uw plannen.
Leneman biedt slimme en voordelige energie oplossingen die gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte, windenergie en zonne energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. Met een HRe ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro's per jaar.
Wilt u ook een lagere energierekening? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op 0315-241783 voor advies, tips en voordelen.

Adres: Schoolstraat 15, 7051DB Varsseveld
Telefoonnummer: +31315241783
Stad: Varsseveld
Route: Schoolstraat 15
Postcode: 7051DB



op zoek naar gerelateerd: Leneman zonnepanelen, Electroworld, Zonnepanelen Varsseveld
Recensies
Nieuwe wasmachine gekocht en laten plaatse . Op de rekening stond dat het plaatsen van de wasdroger op de wasmachine €15,- kost. Da's dan weer super slecht!
Fijne winkel met top service. Personeel geeft gedegen advies voor reparatie en/of aanschaf van nieuw apparatuur. Een aanrader!
Gaat op zaterdagmiddag je wasmachine kapot komen ze hem gewoon met een uurtje omruilen. Top service dus.
Superfijne winkel met personeel die echt heel goed weten wat ze zeggen en doen. Erg goed geïnformeerd en topservice gekregen. Wij kopen voortaan alle huishoudelijke apparatuur hier!
Erg vlotte service. Nieuwe koelkast uitgezocht en deze was in no time geplaatst! Top! Ook een latere online bestelling was vlot geleverd.
Professionele zaak! Vaatwasser gekocht en direct de volgende dag geplaatst! Zeer netjes en vakkundig geplaatst door monteur!! Service!!!
Mijn wasdroger was stuk en dankzij de goede en snelle service van Leneman was dit vrij snel verholpen!
Goede service, eerlijk advies en een mooie korting op het showroommodel. Bedankt.
Snel, goed en vakkundig geholpen. Een aanrader
goede en betrouwbare winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid