facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

Hier vindt u meer info over ons. U kunt in onze webshop een bestelling plaatsen. Via de link service-reparatie kunt u direct uw storing aan ons doorgeven.

Geschiedenis

Euronics Barneveld is een electro-speciaalzaak waar service en klantgerichtheid voorop staat. Het gaat niet om het beste product in het algemeen, maar om het beste product voor u als klant, tegen de juiste prijs. Euronics Barneveld gaat verder dan "gewone" advisering, service en after sales. De functionaliteiten van het product worden nadrukkelijk belicht om in antwoord op de behoefte van u als consument een passende oplossing te kunnen bieden. Die oplossing wordt vertaald in het juiste product met de bijbehorende service. Dit alles maakt ons uniek. Ruim 40 jaar werken wij op deze manier. Sinds 2005 doen wij dat onder de naam Euronics Barneveld.



"Wij verkopen consumentenelektronica aan particulieren en bedrijven. Met onze technische dienst verzorgen wij ook het onderhoud van uw witgoed apparatuur. Onze monteurs zijn gecertificeerd voor verschillende merken. Wij mogen daardoor voor deze merken ook garantie reparaties uitvoeren. Daarnaast herstellen wij ook iPhone en iPad's. Wij onderscheiden ons door kennis en service. Graag verwelkomen wij u in onze winkel."

"Wij verkopen consumentenelektronica aan particulieren en bedrijven. Met onze technische dienst verzorgen wij ook het onderhoud van uw witgoed apparatuur. Onze monteurs zijn gecertificeerd voor verschillende merken. Wij mogen daardoor voor deze merken ook garantie reparaties uitvoeren. Daarnaast herstellen wij ook iPhone en iPad's. Wij onderscheiden ons door kennis en service. Graag verwelkomen wij u in onze winkel."
Adres: Emmastraat 2, 3772BL Barneveld
Telefoonnummer: +31342413688
Stad: Barneveld
Route: Emmastraat 2
Postcode: 3772BL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Electro winkel Barneveld, Elroba Barneveld, Expert Barneveld, Electro World wasmachine, Electroworld TV, Electro World koelkasten, Electroworld assortiment, Witgoed Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Barneveld Expert Barneveld 121 meter Mooie Expert winkel met een ruime keuze uit elektronica en accessoires. De verkopers ...
Elroba Electro Speciaalzaak Barneveld Elroba Electro Speciaalzaak Barneveld 286 meter Fijne mensen wordt er goed en vriendelijk geholpen en weten waar ze het over hebben
Dejongensvan.nu Dejongensvan.nu 815 meter Goed advies en service bij het aanschaffen en installeren van de producten. Tevens sn...
Plasmavisie Plasmavisie 2 km Prijzen zijn hier echt goed. Voorraadinformatie klopt niet altijd. Jaren geleden een ...
Recensies
Verrassend goed geholpen. Omdat onze vriezer kapot was kwamen we voor een nieuwe. Na een paar vragen van de verkoper werd voor hem duidelijk dat onze vriezer niet stuk was. Na een duidelijke uitleg konden we het probleem zelf oplossen. Super service. Als er niets gevraagd was hadden we onnodig een nieuwe gekocht.
Vijf sterren deel ik niet zomaar uit, maar na meer na 25 jaar ervaring met de ondernemers achter deze zaak, doe ik dit met overtuiging! Wij weten de weg online best te vinden, maar kiezen bewust, meestal voor de combinatie online & fysieke winkels en daar is deze er één van. Het vakmanschap en goede voorlichting gaat hier nog hand in hand en gecombineerd met een goede service is dit een prima adres!
We zijn niet tevreden over service. Hadden vaatwasser storing monteur langs geweest vaatwasser was te duur om te repareren. Inmiddels oude vaatwasser mee na huis genomen zat er schroef in afvoerpomp en draait nu weer super heb het idee dat jullie meer van verkoop zijn dan reparatie
Goed advies gekregen bij de keuze voor een nieuwe TV. In eerste instantie gegaan voor een LG Evo G2, maar uiteindelijk een Evo C2 met een Vogel Thin 550 beugel gekocht, scheelde aanzienlijk, terwijl er op technisch vlak nauwelijks verschil is. Op advies van Robin, in een prettig gesprek. Daar hou ik van, eerlijke en leuke verkopers!
Reeds vele jaren klant van: voorheen Euronics en nu elektro World. Altijd prima info en raad. Tv zou later geleverd worden maar werd dezelfde dag. Alles netjes aangesloten en oude afgevoerd. Altijd reuze tevreden.
Top, bedrijf met kundige werknemers die van wanten weten. Erg fijne ervaring
Al jaren vaste klant en vandaag weer deskundig geholpen door dhr. Van de Pol bij onze aankoop van een nieuwe TV. Supergoeie service!
Erg goed geholpen! We kwamen binnen uit nieuwsgierigheid, om gewoon even te kijken. Desondanks kochten we er wel een apparaat. Volledig de verdienste van de aardige en enthousiaste verkoper die ons op een prettige manier de juiste vragen stelde. Het product stond namelijk niet in hun winkel of op hun website, ook niet niet bij hun conculega een paar deuren verder. Complimenten! Jullie zien ons zeker terug!
Wasmachinetrommel draaide niet meer, Euronics gebeld, konden gelijk komen! Stonden binnen een half uur op de stoep. En dat op een zaterdag. Koolborstels vervangen en de machine draait weer zoals het hoort!
Mijn ervaring met Euronics Barneveld is erg goed. We worden altijd netjes geholpen en krijgen goed advies. Nog nooit spijt gehad van een aankoop. Winkels met zo'n persoonlijke service zie je niet veel meer, erg blij dus met Euronics Barneveld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid