facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World

Electro World

Info

Electronica zaak Electroworld van Rossem Putten

Geschiedenis

Electroworld voor al uw wit en bruingoed apparaten met de beste service!

Adres: Dorpsstraat 68, 3881BE Putten (gemeente)
Telefoonnummer: +31341745710
Stad: Putten
Route: Dorpsstraat 68
Postcode: 3881BE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 18:00

Recensies
Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Het gaat niet om het product, maar om de service. Het product kun je overal kopen, de service krijg je alleen bij de juiste partij. De voordelen van lokaal kopen komen bij Electro World in Putten echt naar boven. Of het nu gaat om een dure tv of een simpel magnetron rekje; ze staan voor je klaar. En niet alleen tijdens de aankoop, maar ook daarna als er onverhoopt iets mee aan de hand is. Hoog aanbevolen door mij.
Grote open winkel met van alles aan elektronica, radio en tv, een grote keuze aan wasmachines, drogers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En de service? Kan haast niet beter. Wij kochten er 3 mnd geleden een radio dvd speler. Na verloop van tijd stopte het apparaat ermee. Terug naar de winkel. Zonder problemen een nieuwe ervoor in de plaats gekregen! Naar zo' n winkel kom je met plezier terug. Zeer toegankelijk voor gehandicapten.
Prima zaak, groot assortiment. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Service staat hoog in het vaandel!
Dat is hele snelle service 10.15 uur vaatwasser gekocht nu al in huis dank je wel team van Rossem
Mooie winkel, vrolijk personeel, goede uitleg over de nieuwste tv’s en ophang mogelijkheden
Geweldige winkel. Super personeel gewoon open, eerlijk en helder advies als je wat wil kopen. Niet onbelangrijk goede service!
SUBLIEME service! ZEER VRIENDELIJK, BEHULPZAAAM en DESKUNDIG personeel! AANRADER!!
Super aardig en mee denkend personeel denken in oplossingen en weten waar ze het over hebben komen hun afspraken na. Echte toppers.
Wanneer je een product koopt bij electro world putten kijk dan eerst nog even op google of andere bedrijven, kan je zo een hoop geld schelen. Het product wat ik bij electroworld zag was op google 50 euro goedkoper dan in de winkel.
We hebben hier een wasmachine besteld die op voorraad zou zijn maar dat bleek niet te kloppen dus we kregen een ander aangeboden waar we blij mee zijn. Het instructieboekje ontbrak hierbij echter maar werd uiteindelijk alsnog nageleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid