facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World Hans Brinkhuis

Electro World Hans Brinkhuis

Info

Innovaties en nieuws van de leukste en grootste elektronica speciaalzaak in de regio!

Adres: Langewijk 388A, 7701AS Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31523615838
ln.dlrowortcele@siuhknirb
Stad: Dedemsvaart
Route: Langewijk 388A
Postcode: 7701AS


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: expert dedemsvaart, hans brinkhuis abn amro, brinkhuis dedemsvaart juwelier, electro hardenberg, ep hardenberg, expert ommen, ep ommen, bcc
Recensies
Perfect bedrijf. Diepvrieskast kapot, nieuwe uitgezocht en dank zij vriendelijk en behulpzaam personeel na een uur geinstalleerd.
Levering en montage van Combi-Oven naar wens verlopen. Dat is tegenwoordig niet overal vanzelfsprekend dus voor mij een 5 sterren beoordeling waard!!
Zeer snelle service! Wasmachine kapot gebeld en volgende dag gelijk kundige en nette monteur over de vloer. Onderdeel besteld en volgende dag binnen en geplaatst. Sneller kan niet. Super tevreden.
Wordt je goed en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel.
Wasmachine kapot. Snel afspraak kunnen maken. Helaas was deze niet meer rendabel te repareren. Goede service gekregen en als dank een nieuwe wasmachine besteld. Afspraken worden nagekomen en het personeel is vriendelijk en vakbekwaam.
Service en aandacht betrokkenheid ik had een goed gevoel
Ja die Hans weet echt alles, vriendelijk geholpen!
Mooie en nete winkel voor huishoud apparatuur en nog veel meer apparaten. Winkel is veel groter dan dat het op het eerste ook lijkt. Zeer vriendelijk en vooral ook hulpsaam personeel, niet opdringerig. Van alle verschillende soorten apparatuur dwt ze daar verkopen hebben ze ook apparaten in verschillende prijsklasses van hoog naar laag en er tussen in. Ik vind het daarom zekker een winkel die 4 sterren waard is.
Niets dan goeds over dit bedrijf. Prima service, vriendelijk en bekwaam personeel en afspraken worden nagekomen. Kortom: dit bedrijf kan ik een ieder aanbevelen!
Gewoon goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid