facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World De Groot

Electro World De Groot

Info

De specialist op het gebied van consumenten electronica en wassen, drogen, koelen en keukenapparatuur met eigen technische dienst. Dus met echte service!

Geschiedenis

Electro World de Groot verkoopt al meer dan 40 jaar al uw elektrische apparatuur. Wij verkopen oplossingen voor uw problemen of wensen. Dit houdt in dat wij eerst uw wensen inventariseren waarna we op zoek gaan naar de juiste apparatuur voor uw wens of probleem.

Hierdoor bereiken we dat u bewuster kunt kiezen uit de vele producten uit ons ruime assortiment en sluiten de functies van de producten beter aan aan uw wensen waardoor uw meer tevreden bent over uw aankoop.

Maar bij het verkopen van een product houdt het bij ons niet op. Wij kunnen voor de volledige installatie van de producten zorgen, maar ook van alle bijkomende problemen een oplossing bieden.

Voorbeelden:

Kabelinstallatie aanpassen/vervangen (Voor de perfecte digitale ontvangst van alle Ziggo kanalen)
Kabels wegwerken (in kabelgoten, plinten of onder de vloer)
Plaatsen en installeren van schotelinstallaties (ook namens Canal Digitaal)
Verleggen van toevoer en afvoerleidingen (water)
Andere wensen? Vraag het ons!



"Electro World de Groot is al 53 jaar uw vakspeciaalzaak met hoogopgeleide verkoopadviseurs die u helpen om voor u het juiste product te vinden. Of dit nu een wasmachine, computer, TV of inbouwapparatuur voor uw keuken is.Ook voor reparatie van wasautomaat, droger, koelkast, LCD/Plasma TV, DVD-recorder, geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht."
Adres: Molenstraat 2, 3441BA Woerden
Telefoonnummer: 0348460570
Stad: Woerden
Route: Molenstraat 2
Postcode: 3441BA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Expert Woerden, De Groot Installatiegroep Woerden, De Groot elektro Woerden, Telefoon winkel Woerden, TV reparatie Woerden, TV Woerden, Elektro winkels, MediaMarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allvision Digital Home Center Allvision Digital Home Center 58 meter Vriendelijke gastheer met kennis van zaken. Maar in een fysieke winkel is er toch maa...
Luxman Vintage Audio Luxman Vintage Audio 1 km Bringing the Luxman fans and Vintage Hi-Fi lovers together. Micro Seiki, Alpine and A...
Purple Haze Sound & Lights B.V. Purple Haze Sound & Lights B.V. 2 km Purple Haze Sound & Lights B.V. is een verhuurbedrijf op het gebied van licht- en gel...
Recensies
"Werd vriendelijk geholpen. En men was actief bezig naar het zoeken naar een goede oplossing voor ons ruimtegebrek." Dit dacht ik dus eerst. Uiteindelijk heeft het dik een half jaar geduurt voordat het geïnstalleerd werd, wat ook nog eens fout ging. We kregen dus lekkage. De laminaatvloer naar z'n gootje. Tevens kwamen er opeens extra kosten bovenop, die nooit afgesproken waren. Hij zei dat het kwam doordat het bedrijf wat de extra elektrische aansluiting had gedaan hogere kosten had berekend. Dat was dus niet waar. Ik koop hier NOOIT meer. En ik ben gewoonlijk geen klager, maar dit ging zelfs mij te ver.
Dit is een fantastische witgoed/electra zaak met een uitgebreid assortiment en vakkundig leuk personeel. Dit is nog echt een zaak waar ze de tijd voor je nemen.Ik was hier met mijn 81 jarige moeder voor een nieuwe wasmachine. Er werd een stoel voor haar gepakt en deze werd voor de wasmachine geplaatst om zittend uitleg te krijgen. En dezelfde dag geleverd, geïnstalleerd en weer even uitleg.
Deze Electro World heeft een groot assortiment en/of kan het wel bestellen. Klantenservice en kwaliteit staat bij hun voorop, ze doen alles om de klant te helpen zodat hij weer tevreden naar huis gaat. Ze bezorgen en plaatsen ook. Het is zeker een aanrader om hier te kopen.
In deze lockdown toch nog een televisie kopen, hadden 1 vraag die werd keurig netjes telefonisch beantwoord. Televisie werd zoals beloofd de andere dag geleverd. Kregen een telefoontje dat hij na de lunch bezorgd zou worden.
Stofzuiger gekocht en er werd er een bezorgd die duidelijk al een keer open was geweest. An sich geen probleem, maar er ontbrak een onderdeel. Ik heb aangegeven dat ik de stofzuiger wil terugsturen en mijn geld terug wil. Daarna was het contact zeer slecht en chaotisch, en tot op heden 10 dagen later is er nog steeds geen oplossing. Edit: in de reactie staat dat er mij is aangeboden om het product op te sturen. Dat is niet volledig correct. In eerste instantie is mij aangeboden om het product kosteloos op te laten halen, wat mij logisch lijkt aangezien ik een incompleet product geleverd heb gekregen. Daarbij is mij gevraagd welke dag ik thuis was zodat het geregeld kon worden. Hierop heb ik direct geantwoord. Daarna heb ik een kleine week niets meer gehoord. Vervolgens werd het door een andere werknemer opgepikt, die mij opnieuw aanbood onderdelen op te sturen, terwijl ik al had aangegeven het product zonder extra kosten voor mij terug te willen sturen en mijn geld terug wil. Deze collega houdt, ondanks mij al een ophaalservice belooft is ineens vol dat ik het product zelf moet versturen en dan niet de verzendkosten terug krijg. Kortom, de dienstverlening is rommelig en eerdere beloftes worden niet nagelaten. Ik verwacht geen kosten te hoeven maken omdat mij een incompleet product geleverd is. Ik hoop ook dat dit opgelost wordt door Electroworld.
Een LG monitor vandaag aangeschaft. Door personeel goed en netjes geholpen. Binnenkort gaan we nog een keer op bezoek want ze hebben zo leuke huishoudelijke apparaten en nog veel meer!
Zeer klantvriendelijk. Goede service. Goede en eerlijke informatie. Meedenkend vanwege een privé reden. Bezorginggoed geregeld. Duidelijke uitleg. Een echte aanrader!
Vanmiddag contact opgenomen met de winkel voor een nieuwe Bosch wasdroger. Werd direct uit voorraad geleverd en stond een paar uur later op de 2e etage te zoemen. Verpakkingsmateriaal én de oude wasdroger netjes afgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid