facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro Kuijpers Witgoedspecialist

Electro Kuijpers Witgoedspecialist

Info

Uw adres voor verkoop, installatie en reparatie van al uw witgoed apparaten, vrijstaand en inbouw. Klein huishoudelijke apparatuur. En de beste service!

Geschiedenis

Welkom op onze site van ELECTRO KUIJPERS DE WITGOEDSPECIALIST in Deurne.
ELECTRO KUIJPERS is al bijna 90 jaar het vertrouwde adres voor al uw huishoudelijke en inbouwapparaten en natuurlijk niet te vergeten de beste service en nazorg hiervan.

Daarnaast hebben wij ook een Electro technisch installatie bedrijf en kunnen wij desgewenst uw elektrische installatie verzorgen. Of het nu gaat om wassen, drogen, koelen, vriezen, afwassen en koken bij ons bent u op de MOLENSTRAAT 2 in Deurne aan het juiste adres om een eerlijk en goed advies te krijgen wat bij uw wensen past.
Wij maken gebruik van de meeste A-merken waaronder MIELE, SIEMENS, BOSCH, AEG, ASKO, ATAG, ETNA, PELGRIM, LIEBHERR, BEKO zowel vrijstaand als inbouw.

U kunt in onze winkel ook terecht voor klein huishoudelijke artikelen van alle bekende merken en ook voor onderdelen bent u bij ons op het juiste adres. Tevens bieden wij een ruime keus aan accessoires en onderhoudsmiddelen voor al uw apparaten en daarnaast hebben wij een zeer groot assortiment van losse lampen zowel gloei- spaar- en led lampen, TL lampen, halogeenlampen etc.

En mochten er problemen zijn met apparaten dan staat onze eigen service dienst voor u klaar om deze voor u zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn niet voor niets al 90 jaar lang het vertrouwde adres in Deurne.

Adres: molenstraat 2, 5751 LD Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493312393
Stad: Deurne
Route: molenstraat 2
Postcode: 5751 LD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De witgoedspecialist, Kuijpers Scooters Deurne, Expert Deurne, Kuijpers Helmond, Kuijpers installaties, Kuijpers Beringe, Kuijpers Metaalrecycling Deurne openingstijden, Electro Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Deurne Expert Deurne 331 meter Fijne winkel die Service nog met hoofdletter S schrijft. Met eigen technische dienst ...
Recensies
Al meerdere malen gebruik gemaakt van John en zijn service. Altijd tevreden! Maar nu wil ik toch even een hele grote "shout-out" doen naar John en de rest van de medewerkers bij Kuijpers witgoed. Onze wasmachine hield er mee op en na een klik op de site was het reparatieverzoek verzonden. John belde direct de volgende ochtend om een afspraak te maken en maakte nog excuus omdat het niet sneller kon. Let op, ik bel op dinsdag en vrijdag was John daar al. In deze tijd echt snel naar mijn mening. De wasmachine werd gemaakt, we hebben betaald en na een was draaien houdt het machine er weer mee op. Teleurgesteld en verbijsterd. Dit waren we niet gewend. Netjes een mail op gesteld en meteen weer de volgende dag was daar John aan de telefoon. Net zo verbijsterd als wij. Natuurlijk kwam hij diezelfde dag nog even aan. En inderdaad, er was wat meer aan de hand. Dikke pech. Voor ons niet meer goed genoeg voor reparatie dus we vroegen naar de mogelijkheden in de winkel. Daar werden we super geholpen door de vrouw van John. En met een goed gevoel en een verrekening ivm de kosten die al gemaakt waren stapte wij de winkel uit. John kwam diezelfde dag nog de wasmachine brengen en aansluiten. Echt waar, als dit toch geen service is! Chapeau! Zo zie je maar dat het loont om bij je lokale elektronica zaak te kopen. Ik kan echt iedereen John en zijn medewerkers aanraden. Je kan rekenen op veel begrip, prima prijzen en een geweldige service.
Effe gebeldt, storing door de tel verholpen, zeer deskundig, hebben er een nieuwe klant bij
Deskundig en eerlijke advies over inductie kookplaat. Netjes geplaatst en de meterkast aangepast.
Altijd goede service, zelfs bij apparatuur, die elders is gekocht. Ik koop mijn apparaten liever hier dan op internet, dan weet ik, dat ik goede kwaliteit en hulp en service krijg, als ik die nodig heb.
Prima service. En reparatie dienst. Zelfs als het apparaat niet bij hun is gekocht. Bij vervanging eerst maar eens bij electro kuijpers binnen lopen.
Waar service nog hoog in het vaandel staat. Goede uitleg. Alles wordt netjes verzorgd van A tot Z
Goede service en alle tijd voor de klant.
Goede service en fijn geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid