facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elbo ICT

Elbo ICT

Info

Elbo ICT is een full service development- en designbureau met veel ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van professionele en succesvolle webs

Geschiedenis

Als u het zich kan bedenken dan zullen wij creëren. "Push it tot the limit." Maar dan net even verder dan dat en bovenal, niet ingewikkeld doen. Wat overigens niet wil zeggen dat we geen ingewikkelde dingen maken. Integendeel zelfs, daar houden we juist van. Zowel op het visuele vlak als in het kloppen van code.

Elbo ICT is een jong en innovatief bedrijf. Onze kernwaarden zijn voortgevloeid uit onze DNA, hier vallen wij altijd op terug bij belangrijke beslissingen in de dagelijkse praktijk. Wij refereren ernaar als onze rode lijn. Onze kernwaarden bestaan uit 4 punten: doelgericht, innovatief, selfmade en verantwoordelijk.

Onze opdrachtgevers bestaan uit kleine en grote ondernemingen met opdrachten als websites, webshops, apps, logo's en hoogwaardige online oplossingen. Bij Elbo ICT staat de klant centraal. Van startende ondernemers tot aan bestaande krachten die opzoek zijn naar een nieuwe draai. Iedereen wordt met open handen ontvangen. Elbo ICT maakt alleen gebruik van eigen fabricaat. Van het eerste concept tot de laatste regel code. Alles is selfmade.

Achter een professionele website of ontwerp zit een heel proces. Het gaat verder dan alleen het toepassen van een thema en wat tekst. Beide dienen als uitstraling van hetgeen wat u vertegenwoordigd. Elbo ICT bestaat uit twee afdelingen, development en design, die elkaar aanvullen.

Bij Elbo ICT ontwikkelt een professionele webdesign die aansluiten op de klantwens. Geen standaard ontwerp, maar een ontwerp dat volledig is aangepast aan uw wensen. Hier zit een hele werkwijze achter. Heeft u zelf al een ontwerp en bent opzoek om een nieuwe draai te nemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen vrijwel elk ontwerp omzetten naar een goed werkende website.

Onderhoud is natuurlijk van groot belang. Daarom geven wij websites professionele updates en creëren we hoogwaardige creatieve content. U kunt zich focussen op hetgeen waarin u goed bent. Wij focussen in hetgeen waarin wij goed zijn. Een aspect wat grote invloed heeft op vindbaarheid is SEO. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google uw website beter kunnen vinden. We hebben veel expertise in huis en dat vind u terug in alles wat we maken.

Elbo ICT heeft voor iedereen een passende oplossing. Een nieuw logo laten maken of een complete huisstijl? Laat zien wie u bent, maak uw organisatie herkenbaar en overtuig uw klanten. Een goede vormgeving op al uw producten reflecteert uw kernwaarden, identiteit en imago op een wervende manier. De eerste indruk maakt u maar één keer!

De missie en visie van uw organisatie dienen als uw bestaansrecht. Daarom creëren wij vanuit het waarom van de opdrachtgever. Hiermee creëren wij een passende aanpak van de merkbeleving. Onze expertise zetten wij in om uw merk op te bouwen en te verstevigen. Vanaf de eerste verkenning en briefing, naar eerste ideeën en schetsen, tot realisatie en voortdurende service aan onze vaste klanten. Ons team bestaat uit ervaren designers die een scala aan opdrachten hebben uitgevoerd in het verleden.

Adres: Spoordreef 20, 1315GP Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Stad: Almere-Stad
Route: Spoordreef 20
Postcode: 1315GP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breedveld & Schröder BV Breedveld & Schröder BV 4 km Helaas een bedrijf wat wel geld incasseert maar zijn afspraken niet nakomt. Zelfs na ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid