facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elan : De Kunst van het Liefhebben

Elan : De Kunst van het Liefhebben

Info

ELAN
massages
Liefhebben Leren
healing
Mindfulness meditatie
Come to Elan
Find the Fire inside
it s Passion and the power of love

Geschiedenis

Mijn interesse in ontspanningstechnieken is sinds 1994 aangewakkerd door een bezoek aan een informatie avond over Reiki. Sindsdien heb ik diverse cursussen massage gedaan, maar Tantra (Tao), heeft mijn hart gestolen. Ik bezit over een zeer ruime levenservaring op het gebied van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Naast de Tantra Massage verzorg ik Intimiteitscoaching op basis van de geboortehoroscoop. Dit is voor mij een belangrijk instrument, niet alleen voor de inzage in het karakter, maar ook voor het afstemmen op de persoonlijke behoefte aan veiligheid en geborgenheid.

Tantra (Tao), is een weg naar meer Liefde en Intimieit, en verbetering van communicatie binnen je relatie. Tantra is een vorm die gericht is op het (weer) leren verbinding te maken met jezelf, met de ander, door ondermeer zacht en liefdevol aan te raken.

Welkom in de nieuwe Wereld van zachtheid, ontdek, en voel meer Liefde voor jezelf en voor het Leven. Maak een reis langs de zintuigen, (her)ontdek je sensualiteit, en verbeter daarmee ook de kwaliteit van je seksualiteit.

Voel je veilig binnen de warme, respectvolle omgeving van Massagepraktijk Elan, waarin het contact met jou en je gevoel, maar ook met jouw grenzen, centraal staat.

Adres:
Telefoonnummer: 0651607398
Stad: Wilp-Achterhoek


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid