facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elaine Pen Eventing

Elaine Pen Eventing

Info

Elaine Pen, Olympic 3-Day Event Rider en student Rechten te Leiden.

Geschiedenis

Ik ben de dochter van twee zeer sportieve ouders, die beiden op internationaal terrein hun sporen hebben verdiend. Moeder in de dressuursport, vader in moderne vijfkamp en trainer van topsporters.
Mijn moeder heeft een africhtings- en pensionstal. Paardrijden is bij mij dus met de paplepel ingegoten. Op mijn tiende reed ik mijn eerste eventingwedstrijd en op mijn dertiende voor het eerst EK. Ik heb in mijn ponytijd (tot 16 jaar) veel plezier en ook meerdere successen beleefd. Vanaf mijn 15e ben ik ook al met paarden begonnen. Ik heb bij de junioren (14 – 18 jaar) gereden en 1 jaar Young riders (18 – 21 jaar), nu ben ik opgenomen in het senioren kader. Zaterdag 26 maart 2011 ben ik officieel benoemd tot één van de RABO talenten en ben dit jaar ook benoemd tot RABO talent van het jaar 2011.

Mijn ambitie: naast het succesvol voortzetten/afronden van mijn studie hoop ik deel uit te maken van het Olympisch equipe. Na de successen in Sevilla (5e en 1e met Vira) en met het Nederlands equipe een 2e plaats in de landenwedstrijd is deelname aan de Olympische spelen een feit.



"Het verder helpen van paard, ruiter en de combinatie in de paardensport. Waarbij de kwaliteiten die er zijn het uitgangspunt is. #eventing #dressuur #springen"
Adres: Nieuwe weg 6, 2253 NB Voorschoten
Telefoonnummer: +31613387724
Stad: Voorschoten
Route: Nieuwe weg 6
Postcode: 2253 NB


Recensies
Stal Pen-Aubert is een uitstekende trainingsstal, zeker als je verder wil komen in de eventingsport. Als B-ruiter ben ik hier binnengekomen en door de top begeleiding van Elaine heb ik inmiddels drie verschillende paarden internationaal gestart. Elaine is niet alleen een goede trainer, maar ook een echte coach. Van het samen plannen maken aan de keukentafel, tot aan de begeleiding op internationale wedstrijden. Ik ben Elaine en Helene dan ook enorm dankbaar voor de kans die ik heb gehad om mij te ontwikkelen tot de ruiter die ik nu ben. Zonder Elaine was dit niet gelukt en ik kijk dan ook erg uit naar onze verdere samenwerking.
Aleen voor pensionpaarden: ruime boksen + grote binnen- en buitenmanege, stapmolen en ook veel weiland. Heerlijk voor de paarden! Uitstekende spring- en dressuur lessen.
Fijne pension- en trainingsstal dichtbij de randstad en het strand, midden in de weilanden gelegen. Een stal met aandacht voor de paarden, onbeperkt hooi. Weidegang bijna het hele jaar mogelijk. Voor wie verder wilt komen in de sport is er professionele begeleiding voor zowel paard als ruiter.  Hélène en Elaine gaan kundig en eerlijk met paarden om. Ze coachen je ook echt als ruiter waardoor je het beste in jezelf en je paard naar boven kan halen.
Foto's op de site zien er beter uit dan het daadwerkelijk is. Het enige pluspunt is de binnenbak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid