facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Ternero

El Ternero

Info

Bij ons kunt u genieten van het beste Argentijnse rundvlees en heerlijke Zuid-Amerikaanse specialiteiten.

Adres: Lieve Vrouwestraat 22, 3811 BR Amersfoort
Telefoonnummer: 033 - 463 8705
Stad: Amersfoort
Route: Lieve Vrouwestraat 22
Postcode: 3811 BR



op zoek naar gerelateerd: El Ternero menu, Grill restaurant Amersfoort, Steakhouse Amersfoort, Vlees Restaurant Amersfoort, Tafelgrillen Amersfoort, Bistro Amersfoort, Wagyu Amersfoort, BBQ restaurant Amersfoort
Recensies
De pluspunten van het avondje hier zijn de geweldige sfeer en uitstekende service. De chef is uiterst vriendelijk en loopt soms een rondje om aan mensen te vragen of het smaakt. De menukaart is goed gevuld met geweldige gerechten. Ik koos de ossenhaas 200gram van +/- 30€. Helaas kreeg ik hierbij niet automatisch de keuze uit een saus. Wanneer dit wel was aangeboden was de smaaksensatie completer geweest. Op de ossenhaas zelf heb ik niks aan te merken en mijn vriendin was zeer te spreken over haar entrecote. De kwaliteit van het eten is top. Heerlijk gegeten en verdiende 5/5. Ik bedank bij deze de chef en het overige personeel voor de sfeervolle avond. Kindvriendelijkheid: Ik heb zelf geen kinderen, maar wat me opviel op de menukaart is dat het aanbod voor kinderen uitstekend én betaalbaar is.
Wat een fijne tent dit. Het is klein, maar wel heel knus. Bediening komt regelmatig langs en we werden vlot bediend ondanks dat er best wat gasten waren. Het hoofdgerecht was geweldig, maar het nagerecht was toch wel de kers op de taart.Eten: 5/5
Al lang geleden gereserveerd voor 7 januari om eindelijk eens te genieten van een heerlijk etentje met familie. Op 16 december telefonisch nog voor 1 persoon extra gereserveerd. Komt mijn familie helemaal vanuit Doesburg en Utrecht naar ons toe en gaan we met de trein naar hartje Amersfoort voor een goed stuk vlees : Althans dat dachten we. Door de stromende regen vanaf Amersfoort Centraal gelopen, stonden we voor een dichte deur! En niet eens vanwege nare omstandigheden.... nee, gewoon gesloten vanwege een wintervakantie! Wat een slechte service om dat niet even te laten weten, zelfs op hun eigen website staat dat ze open zijn! Mooi niet dus! Van mij krijgen ze een 0,0 als cijfer! Gelukkig was er nog een ander restaurant die 6 "verzopen" katjes kon plaatsen en hebben we een heerlijke avond gehad! Met dank aan Pallas!
Heerlijk mals ossenhaasje gegeten. Was wel een beetje te snel afgekoeldverwarmde borden zou een oplossing zijn Interieur is prima al zitten de banken veel te recht. Servies mag wat mooier, het is te saai en wit. Niks zo bepalend als een mooi gedekte tafel met mooi servies. Verder erg vriendelijk personeel! Als wij in de buurt zouden wonen zouden we hier zeker vaker een lekker mals stukje vlees komen eten.
Afgelopen week hebben we mijn vaders 60e verjaardag gevierd bij El Ternero in Amersfoort. We waren er nog nooit eerder geweest, maar ik ben zo blij dat we voor El Ternero hebben gekozen. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, de gerechten zagen er geweldig uit en het vlees was uitmuntend. We hebben allemaal verschillende soorten steaks geprobeerd en ik heb ze zelden zo mals gehad. Als klap op de vuurpijl gingen de lampen uit, brachten ze een verrassingsdessert en zongen ze mijn vader toe. De Chef kwam na elke gang langs om te controleren of alles nog naar wens was. We voelden ons echt welkom hier. We komen zeker nog een keer langs! Mijn complimenten!
Heel fijn en rustig restaurant met een uitgebreide menukaart. Vriendelijke en attente bediening. We hadden een mooi plekje voor ons tweeën waar we rustig konden genieten van ons eten. Voorgerecht hadden we een warme mixed tapas voor 2 personen en ik had als hoofdgerecht een ossenhaas en mijn tafel genoot een entrecote. Het vlees van alle gerechten was smakelijk en heerlijk mals... de salade buffet was vers en zag er goed verzorgd uit. Als na gerecht hadden we de citroen ijs met citroen cake. Persoonlijk voor mij te zoet en had iets meer naar citroen mogen smaken. Met zijn tweeën waren we 93 euro kwijt maar kwaliteit was echt top. Het is een afweging natuurlijk... maar ondanks dat het vol was liep alles prima en was het niet rumoerig. De chef kwam persoonlijk langs om te horen van zijn gasten of alles naar wens was. 5 sterren zijn volgens mij zeker van toepassing.
Iemand aan tafel werd helaas niet lekker, waardoor we avond eerder dan gehoopt moesten afbreken. Daar werd relaxed en flexibel mee om gegaan. Kaart is goed, we gaan snel de avond afmaken!
Via goede reviews kwamen me terecht .de Tafel gereserveerd 2 maanden bij de raam. Nog we in achterste hoek ..jammer..maar Ok..tijdens reservering had ik vertelt over de ernstig allergie wat ik heb ...serveerster wist niks van...jammer.. Service was hele avond erg onprofessioneel en haastig...tijden onze bestelling was zij meer bezig met de bel van de keuken als met ons..jammer Volle broodmand werd weggehaald en lege bleef op de tafel..jammer Dus voor de service 1 ster Het eten was geweldig en echt een aanrader Hoop gewoon dat ze de service op orde krijgen Jammer maar ik ben bang dat ik hoef niet meer terug door slechte service
Heerlijk gegeten! De ossenhaas was ontzettend mals en de spareribs van mijn vriend waren ook erg goed. Bediening was vriendelijk, snel, chef die langs de tafel kwam ontzettend attent. Ons zien ze zeker terug!
Vrijdag 11 maart mijn 60ste verjaardag gevierd met kids, zussen en zwagers, geweldige avond gehad met heerlijk eten en fantastische bediening, de ossenhaas was een droom die uitkwam zei mijn dochter, ronduit geweldig
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor El Ternero.

Amersfoort argentijns restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Lieve Vrouwestraat 22 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. El Ternero adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met El Ternero. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over El Ternero delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid