facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Rey

Adres: Kerkbrink 21 , Breukelen 3621 AN, NL
Telefoonnummer: 0346 261 690
Stad: Breukelen
Route: Kerkbrink 21
Postcode: 3621 AN



op zoek naar gerelateerd: El Rey Woerden, Tapas Fabriek Woerden, Heinde en Ver Woerden menukaart, Tapas Woerden, Restaurant El Rey, Thuisbezorgd el Rey, Restaurant Woerden, Restaurant Breukelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe het Regthuys Eetcafe het Regthuys 39 meter Lekker zonder planning gaan zitten dit weekend. Enorm gastvrije en spontane bediening...
Bistro Café ZiZi Bistro Café ZiZi 110 meter Te kleine porties maar heerlijk eten. Rijke keuze aan thee en lunch gerechten. De ver...
Recensies
Lekker terras op de Brink, helaas alleen Heineken pils en Brand Lentebock op de tap. Het is in augustus geen tijd meer voor Lentebock. Wel vriendelijke bediening.
Van de gerechten die wij besteld hadden, kwam een kwart niet. Wij kwamen pas te weten dat deze gerechten er niet waren zodra de rest uitgeserveerd werd. Dit ging de hele avond lang zo door. Aan het eind van de avond toetje besteld, waar ook een deel aan ontbrak. Toen wij vroegen naar de manager, werd ons gezegd dat hij gehaald zou worden, waarna dezelfde ober terugkwam om het op te lossen. Wij hadden duidelijk aangegeven met de manager te willen praten, maar wat bleek: hij was er niet. Niet alles is negatief: het eten dat er was, was lekker en goede porties.
Leuke bediening, goed en betaalbaar eten. De paella was super.
Gelegen aan het gezellige pleintje van Breukelen, ligt dit tapas restaurant. Het heeft een knusse en gezellige uitstraling. Het eten is goed. De porties zijn redelijk. Ik denk dat je wel drie gerechtjes moet bestellen om echt vol te zitten. Aan de achterkant van het restaurant is veel parkeergelegenheid. Het enige minpuntje van dit restaurant is dat de deur erg tocht. In de winter is dat niet zo fijn als je binnen zit.
Noch de Spaanse noch de Nederlandse koning El Rey was aanwezig in 'El Rey' toen wij er waren. Desalniettemin hebben we, zittend op het gezellige zonovergoten terras om te lunchen, vorstelijk genoten van een heerlijk broodje carpaccio met een eveneens lekker glaasje wijn. Dat was dubbel genieten op Bevrijdingsdag. Nee het ging natuurlijk niet om de viering van de bevrijding na de 80-jarig oorlog met Spanje, want dat is al wat langer geleden 1648. De bediening was uiterst vriendelijk volgens de serveerster medeveroorzaakt door het prachtige weer. Echt druk was het niet, desondanks duurde het nogal een poosje voor we ons gerecht opgediend kregen. Maar .... dan heb je ook wat! Wat ons betreft kon de kok daarna omstreeks half drie wel aan z'n siësta beginnen.
Wij hebben hier 24 juni 2018 gegeten met 5 personen en het ging erg mis met service. Lang wachten en bij iedere gang werden er een paar gerechten gemist . Dit gemeld maar dit hielp niet. Uiteindelijk maar vertrokken en buiten excuses kon er verder niets vanaf. Jammer, veel ergenis waar je wel voor betaald. Hoop dat zij hiervan leren.
Leuk terras om even een kopje koffie te doen tijdens een fietstocht. Wel jammer dat onze ober tot driemaal toe dingen vergat. Leek nieuw en erg zenuwachtig te zijn.
Heb hier sinds de opening zeer regelmatig gegeten en moet zeggen dat het iedere keer weer een plezier was! Personeel in de bediening wisselt wel regelmatig i.v.m. beschikbaarheid maar kwaliteit van de keuken is zeer stabiel. Ook erg lekkere cocktails!
Altijd vriendelijke bediening. Door het concept van tapas een gevarieerd aanbod. Voor elk wat wils. Verwarmd terras is ook erg prettig.
lekker eten, tapas, wel vernederlandse tapas. lijkt alsof je veel spaanse gerechten kan eten met spaanse namen. maar weinig spaans aan surinaamse kip.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid