facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El khoulati auto's

El khoulati auto's

Geschiedenis

El khoulati auto's is een autobedrijf dat begonnen is in 2001 in de verkoop van tweedehands auto’s.

Onze specialiteit is de inkoop en verkoop van personenauto's, SUV en bedrijfswagens.
Wij verkopen auto's aan Exporthandelaren, autohandelaren maar ook aan particulieren voor de laagste netto prijzen van Nederland.
Wij kopen dagelijks auto's in, rechtstreeks van dealers, garagebedrijven en veilingen en bieden deze tegen handelaarstarieven aan.

Ons doel is dan ook om altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding te vinden. Met meer dan 10 jaar ervaring proberen wij zoveel mogelijk diversiteit aan te bieden, zo vindt u meestal wel een personenauto, SUV of bedrijfswagen die bij u past.

U bent van harte welkom bij autobedrijf El Khoulati auto's voor een bezichtiging, proefrit of advies.

Adres: Boslandweg 50, 3911VE Rhenen
Telefoonnummer: 0650481357
Stad: Rhenen
Route: Boslandweg 50
Postcode: 3911VE


Recensies
Winter Banden gekocht bij "Bandenhandel Rhenen" op marktplaats, betalingen gaan naar deze meneer, dus het hetzelfde bedrijf. helaas komt hij zijn afspraken niet na. oude banden worden verkocht als zgan, te duur en " zwart", een rekening en garantie zijn ver te zoeken. Ver van weg blijven zou ik adviseren.
maar , Kadours auto's Rhenen is beter op de Boslandweg
Ik heb hier 3 jaar geleden een Saab 9-3 Combi gekocht. Werd goed en vriendelijk geholpen. Door een nabij gelegen garage is een aankoopkeuring gedaan, er waren geen gebreken. En eigenlijk is de auto vlekkeloos geweest tot op heden. Hij rijdt nog steeds top. Dus ben erg tevreden.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid