facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Estilo, Baby kids & lifestyle

El Estilo, Baby kids & lifestyle

Info

Wij zijn een luxe babyspeciaalzaak die zich richt op de mooiste babykamer, kinderwagens, babyaccessoires en kleding voor baby en kids.

Geschiedenis

Bij El Estilo draait het om exclusiviteit. Van romper tot babykamers, alles wat u kleine prins of prinses nodig heeft.

Onze collectie worden gekozen met veel zorg, wij kijken dan naar kwaliteit en exclusiviteit. Al onze collectie zijn afkomstig uit onder andere: Italië, Spanje, België en United Kingdom.

Wij streven er naar altijd zoveel mogelijk collectie op voorraad te hebben maar de meeste artikelen gaan bij ons op bestelling. Dit om het nog exclusiever te maken voor u, met eigen teksten, eigen kleurencombinatie en daardoor is alles naar u wensen te creëren.

Onze showroom is op dit moment alleen geopend op afspraak!!

Mocht u vragen en of opmerkingen hebben, stel ze aan ons door middel van een email of privé bericht en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Producten

Baby assortiment van romper tot babykamer, kinderwagen en benodigdheden voor de komst van een baby.



"El Estilo Luxury Baby Boutique is een echte luxe babyspeciaalzaak. Wij verkopen exclusieve babykamers, kinderwagens en baby accessoires.Daarnaast bieden wij een grote collectie baby- en kinderkleding tot 4 jaar met merken als Chloë, Moschino, Liu Jo, Hugo Boss, Kenzo en NinnaohKom een keer langs in de winkel voor het El Estilo gevoel of neem een kijkje in onze webshop!"
Adres: Vlotlaan 111, 2681TW Monster
Telefoonnummer: 0174257045
ln.olitsele@ofni
Stad: Monster
Route: Vlotlaan 111
Postcode: 2681TW



op zoek naar gerelateerd: estilo kleding, exclusieve babykleding outlet, exclusieve babykleding online, luxe kinderwagens, luxe babykleding merken, exclusieve kinderwagens, el estilo zwembroek, baby de luxe antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
El Estilo LuxuryforKids El Estilo LuxuryforKids 98 meter Voor het eerst een bestelling gedaan. Blij verrast! Hele mooie kwaliteit, snelle leve...
Recensies
Wij hebben hier ons bedje en kinderwagen besteld. Altijd hartelijk ontvangen en geholpen door Nanda en personeel. Heel blij met alle eigen aanpassingen die we konden doen om een uniek bedje te creëren.
Super aardig en behulpzaam En de moeite die er voor me is gedaan, Ik had dus een vraagje over iets wat ik al had en dat was kapot. In een andere winkel gekocht maar die is nu weg Ik werd meteen geholpen door elestilobaby en ze gingen erachteraan, heb het juiste nummer gekregen en ik kan morgen al bellen!! Andere winkels wilde mij niet helpen omdat ik het daar niet had gekocht.. -x- Melanie
Super top service waarom.. Ik had 23 december een bestelling geplaatst en deze kwam de 24ste gelijk binnen net voor de feestdagen! Tevens contact gehad met een aardige medewerker. Zeker een aanrader!
Vandaag deze prachtige winkel bezocht en zeer geslaagd met behulp van het enthousiaste en vriendelijke personeel. Even geduld hebben maar het resultaat kan niet anders dan verbluffend zijn! Zeker een aanrader voor een ieder die opzoek zijn naar exclusieve artikel voor de baby uitzet!
Niet aanraden. Niet vriendelijke medewerker. Slechte verhouding kwaliteit-prijs. Te duur voor goedkope spullen. Niet meedenken met klant over bestellingen. Niet duidelijke website. Ik heb een bestelling geplaatst en paar dagen later heb ik mijn bestelling ontvangen. Wettelijk heb ik 14 dagen tijd om de spullen terugsturen. Ik heb de spullen teruggebracht naar de winkel, maar willen zij niet terugnemen, omdat deze op maat gemaakt zijn, terwijl zij de spullen in voorraad hadden. want ik heb eest gebeld voordat ik bestelde en zij zei “ja, natuurlijk hebben we in voorraad, anders krijgt u een mail”. Volgens mij is stofferen van meubelen niet een maat gemaakt spul.
Voor ieder wat wils, mooiste meubeltjes/kleding en andere baby toebehoren en super goede service. De babykamer en box aankleding is zo prachtig, raad iedereen aan om hier in ieder geval een keer langs te gaan!
Deze zaak staat echt voor service en kwaliteit ons kind 6 weken te vroeg geboren gelijk werden de spullen persoonlijk bij ons geleverd ik raad deze zaak echt aan super vriendelijk personeel kunnen een hoop zaken een voorbeeld aan nemen Ria Marcel en Kees
Voor het eerst een bestelling gedaan. Blij verrast! Hele mooie kwaliteit, snelle levering en ook nog eens kosteloos prachtig ingepakt! Een dikke 10!!
Besteld en betaald maar mijn bestelling nooit ontvangen. Ondertussen bijna 2 maanden geleden en ook geen antwoord op mail gekregen.
Regelmatig online kinderkleding besteld, altijd de leukste babykleding wat net altijd even anders en luxer is dan wat je normaal in nederland kan kopen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar El Estilo, Baby kids & lifestyle met het openbaar vervoer


Monster, Vlotlaan 200 meter
31
Monster, Vlotlaan 220 meter
31
34
Monster, Emmaplein 260 meter
34

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid