facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Castillo

El Castillo
Adres: Muntstraat 6 , Valkenburg 6301 BW, NL
Telefoonnummer: 043 601 5755
Stad: Valkenburg
Route: Muntstraat 6
Postcode: 6301 BW


Openingstijden

Maandag: 16:30-22:00
Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:00
Vrijdag: 13:00-22:00
Zaterdag: 13:00-22:00
Zondag: 13:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: el castillo mexico, el castillo vlissingen, el castillo valkenburg menu, el castillo nicaragua, el castillo spanje, el castillo fuerteventura, el castillo maya, el castillo heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pistache Pistache 73 meter Vorig jaar maart kwamen we voor het eerst bij Pistache. Elke keer als we het over coc...
Pub Henry VIII Pub Henry VIII 82 meter Goed restaurant, fijne menukaart voorgerecht: brocollisoep / preisoep; hoofdgerecht: ...
Recensies
Op basis van de recensies zijn wij met hoge verwachtingen naar binnen gestapt. De ambiance is open, vrolijk en nodigt uit om plaats te nemen. De gerechten zijn pittig qua prijs in verhouding tot de kwaliteit. Voor een hoofdgerecht betaal je al snel tussen 20 en de 25 euro per persoon. Wij probeerden de schotel voor 2 personen met verschillende gerechtjes. De bodem van 2 van deze gerechten was doorweekt. Dit is teruggekoppeld aan 1 van de serveersters en voor mijn gevoel werd hier verder niks mee gedaan. De gerechten waren heerlijk gekruid en de smaak prima. De bediening was redelijk vriendelijk. Parkeren doe je betaald op 1 van de, op loopafstand gelegen, parkeerplaatsen. Vegetarische menuopties: Er is een complete vegan kaartkeuze in voor- hoofd en nagerechten. Door de aanwezigheid van een vegan chef een aanrader voor deze doelgroep.
Vandaag kwamen we op het idee om eens wat anders te gaan eten. We kwamen uit bij dit restaurant en in 1 woord geweldig. De sfeer is geweldig, het personeel heel aardig en behulpzaam en de kwaliteit van het eten is geweldig. Goed warm en wordt netjes en op tijd bijgevuld. De wc is wat klein maar wel schoon en dat is het belangrijkste. De wasbak was een verassing om te zien. Een hele leuke extra is dat er ook dieren te zien zijn zoals o.a. een Ara en leguaan. Dit is zeker een aanrader en we komen vast en zeker weer een terug om van het heerlijke eten en sfeer te genieten.
Als ik meer sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. Wat een top restaurant. Als vegetariër met een lactose intolerantie moet je al snel veganistisch eten. Hier is er meer dan genoeg keuze. Ook houden ze er rekening mee dat als je vegan besteld. Dat het koekje bij de thee vegan is. En als je zelfs een drankje wilt bestellen dat niet vegan is geven ze dit aan. Het is er sfeervol ingericht en het personeel is echt super. Ik zou willen dat deze tent gaat uitbreiden en richting zeeland komt.
Leuk Mexicaans restaurant midden in Valkenburg. Je kunt kiezen of je van de kaart wilt eten of het lopend buffet all you can eat. Lopend buffet heeft verschillende warme en koude vegetarische gerechten. Ook zijn er verschillende soorten soep. En het dessert is geweldig : Vegetarische menuopties: Er zijn verschillende vegetarische gerechten. Parkeren: Parkeren kan tegen betaling in 1 van de parkeergarages op loopafstand.
Elke keer weer een genot om hier te eten. Goed eten, prettige sfeer en goede bediening. Eén van mijn favoriete restaurants.
Hier vor n 1e keer gegeten, omdat we hoorde dat het "All you can eat" mexicaans eten is. € 27,50 p.p ex drankjes. Er is ruime keus, lekker eten, wordt goed aangevuld. Erg leuke ervaring zo kan je van alles proeven. Vriendelijke bediening en leuke sfeer, met de papagaaien. Vegetarische menuopties: Staat duidelijk erbij vermeld Speciale dieetwensen: Staat erbij vermeld
Op een zondagmiddag geweest. Het was redelijk druk. Vriendelijke bediening. A la carte gegeten. Het eten was lekker en verzorgd.
Vegan friendly is de reden dat dit restaurant mij getrokken heeft. En wat was het een mooie ervaring! De sfeer is er ontzettend gezellig. Overal waar je kijkt is wat te zien aan decoratie. Gezellige kleurtjes. Het vegan eten heeft mijn verwachtingen overtroffen. Heerlijk! Vegetarische menuopties: Veganistische hoofdgerecht opties. Ook veganistisch dessert opties.
Heerlijk Vegan gegeten. Enorm veel keus. De sfeer is ook echt top! Laat wel ruimte over voor de vegan Churros, chocoladesaus en slagroom :
Heerlijk gegeten, beste Mexicaans restaurant waar ik tot nu toe gegeten heb. Erg fijn dat het eten op een warme plaat kwam waardoor het heet bleef! Superleuke sfeer en mooi ingericht. Service was ook snel genoeg.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid