facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Abalorio www.elabalorio.nl

El Abalorio www.elabalorio.nl

Info

Webwinkel - handgemaakte sieraden - fashion & accessoires - op aanvraag speciaal voor u op maat gemaakt - handgemaakte woonaccessoires - styling advies!

Adres: Kerkstraat 19, 4724 AH Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-30179512
Stad: Wouwse-Plantage
Route: Kerkstraat 19
Postcode: 4724 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ufficio Benelux BV - Italiaans meubilair voor kantoor en thuis. Ufficio Benelux BV - Italiaans meubilair voo... 535 meter Only for Italian design lovers! Meubelen en accessoires voor hospitality, kantoor en ...
Recensies
Kwaliteit en bediening helaas te treurig voor woorden Wijn die wordt ingeschonken wordt constant over de tafel gemorst. Opzich geen probleem, hoewel neem gewoon een doek mee tijdens het serveren van wijn, dit oogt namelijk een stuk netter en als voordeel heb je toch dat je druppels meteen kan opvangen maar ok, maar om deze dan met je hand op te vegen en aan de broek af te smeren is gewoon schandalig. Vlees kruiden is blijkbaar ook geen bekende procedure in de keuken. Vlees goed gegrilld op een zgn. josper grill en op de gevraagde roodheid dus dat was prima maar helaas geen zout, geen peper, dus smakeloos en helaas na het lange wachten ook half lauw. Tot 2x toe dezelfde persoon vergeten. Friet slap gebakken en lauw. Serveerster die inhaakt in gesprekken van gasten. Toetje niks op aan te merken dit was prima. Rode cabernet Sauvingon Ik denk hun huiswijn is ook goed. Prima om wat te drinken maar Dineren raad ik hier ten zeerste af.
Tot nu is deze plek onze favoriet. Top eten en personeels
Gewoon geweldig genoten van een top lunch! Prachtige grote zaak, gezellig ingericht en fijne gastvrouw. Extra aandacht voor ons kind. Alles met zorg en aandacht zowel het eten fijne gesneden, mooie salade erbij, vers als de bediening, leuk praatje en op meerdere keren bekijken of alles nog naar wens was. Wij hebben een leuke nieuwe plek ontdekt!
Was hier nog nooit geweest en nu gelijk een kerstdiner geprobeerd. In één woord super. Het eten was goed en ook vooral de sfeer, alles klopte. Ga hier zeker vaker terug komen, had ik het maar eerder geweten.
Lekker met z'n 2'en verwend met vooraf garnaaltjes en Scampi''s ,daarna mooie Tournedos en Hertenbiefstukjes,met passend sauvignon en merlot wijntje. Komen zeker nog eens terug.
Heerlijk gegeten. Lekkere wijnen. Goede bediening. Mevrouw voelt haar gasten goed aan. Zeker voor herhaling vatbaar.Eten: 5/5
Erg lekker eten en zeer vriendelijke eigenaren en personeel! Daarbij ook nog eens een goede prijs kwaliteit verhouding!
Geweldige en gezellige atmosfeer. Bijzonder mooie en smaakvolle Kerstversieringen. Prachtig opgemaakte tafel en fantastisch eten met voor elk wat wils. Wij raden restaurant Kwizien dan ook van harte aan!
Wat een aangename verrassing! Afgelopen dinsdag Heerlijk gegeten. Leuke gastvrouw, mooi verzorgd terras. Zeker een aanradergroetjes Bas Jordi en pootje van Joy
Erg lekker gegeten. Nette prijs kwaliteitverhouding. Vriendelijke bediening, leuke locatie waar je hem helemaal niet verwacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid