facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EKZ Makelaars o.g.

EKZ Makelaars o.g.

Info

Actieve makelaarsorganisatie met vestigingen in Amstelveen en Uithoorn

Geschiedenis

EKZ | Makelaars o.g. is een actieve makelaarsorganisatie met vestigingen in Amstelveen en Uithoorn. Naast bestaande bouw en bedrijfsonroerend goed zijn wij actief met de advisering bij en verkoop van aansprekende nieuwbouwprojecten, zoals Dorpshaven in Aalsmeer, Westwijk Zuidwest in Amstelveen en De Stelling in Uithoorn. Mede door het enthousiasme, doorzettingsvermogen en de professionaliteit van onze makelaars en medewerkers neemt EKZ | Makelaars in de regio een sterke marktpositie in.



"EKZ Makelaars is een makelaarsorganisatie met 2 vestigingen in Amstelland: Amstelveen en Uithoorn. Met onze teams streven wij naar een optimale klanttevredenheid, vanuit de visie dat wij degene die voor ons kiest, optimaal terzijde staan in de procesbegeleiding waarvoor wij worden ingeschakeld. Of het nu gaat om verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding, taxaties of woningmarkt-advisering: wij zijn er voor u."
Adres: Wiegerbruinlaan 39, 1422 CB Uithoorn
Telefoonnummer: 0297 567 863
Stad: Uithoorn
Route: Wiegerbruinlaan 39
Postcode: 1422 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Aalsmeer, Ekz Duitsland, FRED makelaardij, Nieuwbouw Uithoorn, Makelaar Amstelveen, Uithoorn wonen, Valeriuslaan, Uithoorn, Makelaar De Ronde Venen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expat settler with Bella the dog Expat settler with Bella the dog 1 km This is a page for tourists and expats who would like to save time from having to arr...
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding bij de verkoop van onze woning. Vanaf het begin tot het eind zijn we goed en tijdig geadviseerd en geïnformeerd over elke volgende stap, en ook altijd erg vriendelijk.
Je heb makelaars en makelaars, maar het team van EKZ staat bij ons op nr 1 !!! Al veel verhuisd en met makelaars te maken gehad, maar het team van EKZ is betrokken, terzake kundig, altijd bereikbaar, kent het huis waarnaar je komt kijken, of wat je wilt verkopen, kennen de markt, houden je goed op de hoogte. Het hele traject tot en met de notaris een fantastische, vakkundige begeleiding.
Wat een slechte makelaar komen kijken voor een prijs opgave en dan hoor je niks meer Bel ze op en laat een terugbel verzoek achter en hoor niks meer inmiddels 10 dagen verstreken .
Zeer kundig en professioneel makelaars kantoor. Mocht je een keuze willen maken in Uithoorn om uw pand te verkopen, dan raad ik dit bedrijf aan. Zij hebben mijn pand aan de Ondernemingsweg verkocht en hebben mij tijdens dit proces uitstekend begeleid en op de hoogte gehouden. Mocht u zelf twijfelen tussen verschillende makelaars kantoren, dan zou ik zeggen “volg uw gevoel en lees reviews van de verschillende kantoren :- ;-.
Zeer nette en kundige makelaars. We kregen een heel fijn introductiegesprek en nadien een mooie analyse over het huis, de regio en verkoopstrategie. Erg fijn!
Al 40.jaar onze makelaar. Ook voor een klein klusje niet te beroerd om te helpen. Begonnen bij moeder Debora en nu al vele jaren een goede connectie met Chris en zijn team
Zeer bekwame en betrokken makelaar, goede kennis van de lokale markt. Goed bereikbaar voor vragen en onduidelijkheden
Al vele malen koop/verkoop en verhuur gerealiseerd met EKZ . Ook nu weer ervaren dat de service en begeleiding TOP zijn en zich daarmee onderscheiden.
Makelaar voor de regio, goede kennis van de markt met name Uithoorn, Amstelveen en randgemeentes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid