facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ekris & van Dijk

Ekris & van Dijk

Info

Sound and Vision / Light / Party / Gelegen in omgeving Renswoude en Woudenberg

Geschiedenis

KVK nr. 53286405
BTW nr. 850824242B01
Rabobank rekeningnummer: 1588.95.851

Adres: Renswoude, 3927AA Renswoude
Telefoonnummer: 06-22873942
Stad: Renswoude
Route: Renswoude
Postcode: 3927AA


Recensies
Vorige week zaterdag mijn nieuwe BMW IX1 mogen ophalen! Goede service en communicatie. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Ook het overleg van de uiteindelijke leverdatum was top geregeld en alles werd uit de kast gehaald om eerder tot aflevering over te gaan. Ook de aflevering was goed geregeld, juiste informatie ontvangen en het was een feestje om het doek van de auto te halen! Ook de app die beschikbaar is werkt top en ga ik zeker gebruik van blijven maken.
Zonder afspraak kwamen we hier op zaterdag aan en zijn zeer goed en behulpzaam geholpen! Konden gelijk een proefrit maken, werden tijdens het wachten voorzien van koffie en water. Hele prettige ervaring.
Vandaag na lang rijplezier mijn mini ingeleverd en door een nieuw leasecontract overgestapt naar polestar. Ondanks dat ik dus geen bmw/mini meer ga rijden, toch ontzettend gastvrij en behulpzaam geholpen met het inleveren en zelfs nog een chauffeurdienst naar Utrecht Centraal station gekregen. Dat is nou nog eens service, een schoolvoorbeeld van klantvriendelijkheid! Bedankt Marco, dit wordt zeer gewaardeerd!
13 mei 2023 een leuke Waarde Herstel Dag gehad bij BMW Ekris in Utrecht. Altijd weer blije gezichten op zo’n dag. +/- 150 auto’s ontdaan van deukjes. Dit samen met de collega’s van Teamwise BV PDR & more
Geweldige service. Volledige professionaliteit, elke afgesproken deadline wordt gerespecteerd. Ik ben erg blij met het hele auto-aankoopproces bij BMW Ekris Utrecht Dealer. Benadrukt moet worden dat er een zeer goed contact was met mevrouw Melissa. Dank u wel!!! Echt een geweldige klantenservice en professionele aankoopvoorwaarden.
Dealer bezocht op 20-04 einde middag. Potentiële koper van een iX1. Rondgelopen boven en onder en door geen enkele medewerker aangesproken, die waren vooral erg druk met elkaar of de computer. Klantervaring negatief. Jammer!!
Vriendelijk, snel, efficient, betaalbaar en professioneel. Fijn dat dergelijke bedrijven er zijn. Hier kunnen veel dienstverleners een voorbeeld aan nemen.
Was geïnteresseerd in hoe de Z4 er in het echt uitziet en of ik er comfortabel in pas gezien mijn lengte. Vriendelijk geholpen door de medewerkers daar!
Schitterende showroom, exquise service, wachtruimte en op service gerichte medewerkers. Erg prettig om je auto voor onderhoud te brengen ;
Jammer dat er als je op een mooie occasion reageert je een voorstel krijgt wat echt ver beneden pijl is en dan wordt er gezegd dat daarin nog een korting is verrekend. Scheelt op een vergelijkbare auto bij een andere dealer ongeveer 4.000/5.000 euro. Je wordt niet serieus genomen blijkbaar. Erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid