facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ekoplaza Roermond

Ekoplaza Roermond
"We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Ekoplaza Roermond, jouw biologische supermarkt voor jouw biologische leefstijl."
Adres: Dr. Leursstraat 19a, 6041 KL Roermond
Telefoonnummer: 0031475317593
Stad: Roermond
Route: Dr. Leursstraat 19a
Postcode: 6041 KL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannatheek Roermond Cannatheek Roermond 180 meter Een natuurlijke oplossing voor de meest uiteenlopende klachten.
De Stadsimkerij De Stadsimkerij 2 km Stadsimkerij uit Roermond-Maasniel. Onbewerkte honing uit eigen stad.
Recensies
Hier verkopen ze eerlijk brood zonder dierlijke vetten. Veder is de winkel heel fijn en overzichtelijk. De dames zijn erg vriendelijk.
Erg tevreden over de biologische producten.
Een leuke winkel met heel goede producten voor verantwoorde keuzes voor lekker eten. Het personeel is ook super vriendelijk en behulpzaam. Wel prijzig, iig vlees en vis, de alternatieven zo als tofu, peulvruchten ezv zijn goed te doen. Online is er een geweldige keuze aan producten, heel leuk om daar een keer op speurtocht te gaan.
Fijne winkel aan rand van stad. Niet makkelijk te vinden en niet altijd parkeerplek. Maar dat zegt verder niks van de winkel want die is gewoon echt goed. Niet heel groot maar groot genoeg. Heerlijk brood en verse groente die er ook goed uitziet. Goed assortiment vegen en verder echt wel alles wat je nodig hebt. Vooral carobe chocolade wat vrijwel nergens te krijgen is hebben ze. Jippy. Medewerkers zijn altijd aardig. Cosmetica hebben ze ook maar supplementen echt heel weinig helaas.
Leuke winkel voor al je duurzame en biologische producten. Je kunt er heerlijke veganistische producten krijgen. Als je het niet weet wat veganistisch is, dan vraag je naar de verkoopmedewerker die veganistisch is. Zij helpt je met veel passie en plezier.
Ik werd hier heel netjes geholpen! Ik kreeg besparingtips dmv een bon die ik eventueel in de toekomst kon gebruiken en er werd me ook gewezen op het brede assortiment van de online ekoplaza. Ze waren goed op de hoogte van hun assortiment en wat en hoe. Top!
Druk bezochte winkel. Helaas gaat veel op bestelling en kun je weinig direct kopen. Wel wordt je heel aardig geholpen.
Leuke supermarkt met hele mooie producten. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel.
Lieve Diana als adviseur.
Ja het is een voede winkel en ook hebben ze goed spul.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid