facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EkoPlaza

EkoPlaza

Info

Op deze Facebook pagina wordt u als klant op de hoogte gehouden van de belangrijkste informatie omtrent dé biologische supermarkt van Delft!



"Leuk dat je er bent! We staan voor je klaar om je te ondersteunen in een groene en gezonde leefstijl. Kom ook eens genieten in ons lunchcafé. De koffie staat klaar!"
Adres: Vrouwjuttenland 33-35 , Delft 2611 LB, NL
Telefoonnummer: 015 214 0777
ln.azalpoke@tfled
Stad: Delft
Route: Vrouwjuttenland 33-35
Postcode: 2611 LB


Openingstijden

Maandag: 08:30-19:00
Dinsdag: 08:30-19:00
Woensdag: 08:30-19:00
Donderdag: 08:30-19:00
Vrijdag: 08:30-20:00
Zaterdag: 08:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: ekoplaza amsterdam, ekoplaza arnhem, ekoplaza vestigingen, ekoplaza den haag, ekoplaza rotterdam, ekoplaza belgie, ekoplaza folder, ekoplaza eindhoven
Recensies
Schone winkel, alles op voorraad. Heerlijke producten
Fijn assortiment en aardig personeel. Helaas gingen ze tijdens de corona maatregelen totaal braaf mee in het beleid. Zelfs een aantal personeelsleden droeg bij de kassa een mondkapje, waar het niet verplicht is. Deze week zijn de plexiglas schermen bij de kassa pas weggehaald. Je zou denken dat klanten ook bewust en vaker kritisch zijn dan gemiddeld. Helaas is dat niet het geval. Niet werkende mondkapjes, als gedragsexperiment ingezet door onze regering alom. Desalniettemin de meest gifvrije winkel van Delft, in het centrum. Ik kom er graag.
Fijne winkel met biologische producten en specialiteiten van hoge kwaliteit, ook lokale producten van Hoeve Biesland. Dus ja, dan mag je de prijzen niet altijd vergelijken met de supermarkt om de hoek en is de prijs/kwaliteit verhouding meestal dik in orde.
Een leuke, en nu ook nog mooiere winkel. Ik kom er voornamelijk om wat eten te halen voor mijn hamster pompoenpitten/granen/muesli/etc.. Maar ze hebben zeker ook heel veel meer, dingen die ik zelf ook wel wil gaan proberen.
Top zaak met een heel ruim assortiment “gezonde producten” wat ook prettig is dat ze bij deze zaak ook een restaurant hebben waar je gezond en lekker kan eten. Deze zaak heeft vriendelijk en gemotiveerd personeel. Wanneer we in Delft op bezoek zijn gaan we er graag op bezoek, voor een hapje en een drankje en de boodschappen.
Ruime winkel, groot assortiment met biologische producten, ook Demeter keurmerk en Faitrade producten. Vriendelijke medewerkers!
Ze hebben echt alles wat je maar zou willen zoeken Vriendelijk personeel die weet waar ze het over hebben. Persoonlijk vind ik de prijzen een beetje buitenproportioneel zodat ik er niet vaak koop. Sorry maar dit is een eerlijke review.
Mooie super met goed aanbod. Min of meer al je dagelijkse boodschappen zijn hier te halen. De prijzen liggen wel hoger dan bij normale supermarkten.
Wij hebben er gevraagd om een fietspomp om de band op te pompen van de rolstoel van mijn vrouw en zij waren ons behulpzaam. Waar vind je dat nog. Geweldig tocht
Mooie winkel groot assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Afrekenen mag wel wat vlotter. Soms idioot lange rij met één kassa open.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid