facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eivissa Sun - Zonnestudio

Eivissa Sun - Zonnestudio

Info

Eivissa Sun is een moderne zonnestudio in Hoogeveen met hoogwaardige zonnebanken van Ergoline, trendy fashion en wenkbrauw- en wimper behandeling.

Geschiedenis

Eivissa Sun is een professionele trendy zonnestudio gevestigd aan Het Haagje 158 in Hoogeveen.

Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk deskundig advies. Wij werken met professionele Ergoline zonnebanken voor het beste resultaat.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een wenkbrauw- en wimperbehandeling. Om een optimaal effect te krijgen zorgen wij ervoor dat uw wenkbrauwen en wimpers in de gewenste kleur geverfd worden en dat uw wenkbrauwen de juiste vorm krijgen door middel van epileren of harsen.

Als extraatje hebben wij in onze studio hippe beachwear en Ibiza mode hangen. Zeker de moeite waard om even tussen te kijken!

Adres: Het Haagje 158, 7906 AE Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528278862
Stad: Hoogeveen
Route: Het Haagje 158
Postcode: 7906 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zonnestudio Sun-ID Hoogeveen Zonnestudio Sun-ID Hoogeveen 1 km Vriendelijk personeel goede uitleg van alles en ga er altijd naartoe als we in wester...
Recensies
Zeer vriendelijk personeel maar moeilijk in overleg pakketjes raken soms kwijt maar verder goede service
Leuke studio met vriendelijk personeel. De zonnebanken worden netjes schoongemaakt na iedere cliënt.
Fijne zonnestudio. Zelf via de site afspraak inplannen of ff bellen. Voldoende parkeerruimte.
Vriendelijk personeel, goeie zonnebanken en makkelijk afspraak te maken online.
Gratis parkeren, eenvoudig online reserveren, schoon, relaxte sfeer, goede zonnebanken van licht-middel tot sterk. Normale prijs, korting bij strippenkaart.
Fijne zonnestudio. Heel klantvriendelijk personeel, geven goed advies. Naast de zonnebanken, kun je ook je wenkbrauwen laten doen en verkopen ze leuke kleding. Ook kun je daar pakketjes via DHL versturen en ophalen
Professioneel en aardig personeel en eigenaren die je goed advies geven. In de schone kamers is alles voorhanden wat je nodig hebt: stoel, spiegel, haakjes, make-up doekjes, deodorant, parfum, brilletje, handdoek en zelfs een snoepje. Voor mij is het in ieder geval een heerlijk relaxed half uurtje.
Hoewel het personeel aardig was, werd er geen enkel advies gegeven. Alleen een paar knopjes van de zonnebank werden uitgelegd. Ondanks dat ik aan had gegeven nog nooit eerder bij een zonnestudio geweest te zijn was er geen analyse van het huidtype, geen advies over de lengte van het zonnebad, geen advies over huidverzorging. Na afloop werd alleen gevraagd of ik de 20 minuten vol had gehouden. Dat had ik, met als gevolg dat ik de volgende dag zo rood als een kreeft was met vervellingen tot gevolg. Ik had een andere voorstelling van snel, veilig, verantwoord en comfortabel zonnebaden zoals op de website is te lezen.
Fijne luxe zonnebanken, mooie ontvangstruimte waar ook gratis een kopje koffie gedronken kan worden terwijl u wacht of na tijd. Ruim en schoon.
Lekker warm in dit koude weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid