facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eindvoorstelling

Eindvoorstelling

Info

Zoals elke jaar organiseert Eijer Producties aan het eind van het seizoen een eindvoorstelling. Een show met Dans, Free Running en spektakel.



"Zeer divers aanbod van ruimten met catering op maat. Faciliteiten voor sport, optredens, evenementen, vergaderen, training, ruimte verhuur, vaste gebruikers en individuele verhuur."
Adres: Ericalaan 24a, Jubbega
Stad: Jubbega
Route: Ericalaan 24a


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kompenije ROCK Kompenije ROCK 36 meter Mooie ruime sporthal, met tribune boven. Ook gym zaal aanwezig. Ruime hal en gezellig...
Recensies
Het dans event was goed georganiseerd met leuke activiteiten eromheen. En wat een talent was er te zien, prachtig!
Multi functioneel. Sinds kort ook toneel in het gebouw. Vriendelijke mensen in de kantine. Ruime tribune, alleen jammer dat de palen soms het zicht blokkeren. Laatst bij de foute party geweest, erg gezellig, maar het geluid/ akoestiek was minder.
Mooie schone moderne ruime gastvrije mindervalidengeschikte multifunctionele ruimte midden in Jubbega met voldoende gratis parkeergelegenheid.
Goede locatie voor activiteiten. Bridge, sport. Voor het dorp een belangrijke plek. Zou heel erg zijn als deze ontmoetingsplek moet verdwijnen. Gemeente neem uw verantwoordelijkheid en clubs huur een ruimte...
Wij hadden een zaal gehuurd voor een activiteit . Je word zo warm onthaald door de beheerder en zijn vrouw en alles in overleg. De prachtige zaal stond al voor ons klaar , de bediening was ook super geregeld . Schoon en netjes . Volgende keer gaan wij zeker weten terug naar MFG De Kompenije . MFG De Kompenije mut blieuwe .
Hier ga ik met 2 vriendinnen naar yogales, naar de bibliotheek met mijn ouders, gesprek met Thuiszorg, in januari naar Toneel uitvoering, kortom onmisbaar in Jubbega!
Leuke danswedstrijd georganiseerd.
Mooie ruime sporthal, met tribune boven. Ook gym zaal aanwezig. Ruime hal en gezellige kantine.
Kwamen voor onze covid vaccinatie. Alles was duidelijk aangegeven, ruimte voldoende, goed geregeld. Mooie sporthal
Prachtig gebouw met heel veel activiteiten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid