facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eindelijk Opgelost

Eindelijk Opgelost

Info

Snel hulp aan huis voor WiFi-gerelateerde problemen en digitale stress? Plan zelf je afspraak in of bel 030-8000488.

Geschiedenis

Daar word je toch gek van? Apparaten die niet werken. Een vol geheugen op je telefoon, een digitale tv met een slechte ontvangst, of je WiFi-netwerk dat niet bereikbaar is. Blijf je niet irriteren. Bel Eindelijk Opgelost! Hulp aan huis voor mobiele apparatuur of WiFi-gerelateerde problemen.

Wij helpen snel voor €15,- per kwartier en rekenen geen voorrijkosten. En geloof ons maar, we zijn vriendelijk, maar zeker niet langdradig.

Adres: De Kwinkelier 7, 3722 AP Bilthoven
Telefoonnummer: 030-8000488
Stad: Bilthoven
Route: De Kwinkelier 7
Postcode: 3722 AP


Recensies
Ik was op zoek naar een nieuwe oplader voor de pc. Ik kwam toen terecht in deze winkel.wat een service!!!!!! Ook maar een nieuwe tel gekocht. Alles netjes voor mijn overgezet. Kom zeker weer terug.
"Eindelijk Opgelost" heeft mij thuis prima geholpen bij het oplossen van een lastig e-mail geval. Van harte aanbevolen!!
Door goede ervaringen heb ik al vaker thuis digitale hulp gevraagd. Ook nu weer tevreden met de prettige en deskundige hulp. Als ik weer problemen heb zal ik zeker weer contact opnemen. Zeker aan te raden.
Heb je een probleem? Hoe fijn is het om een persoon te hebben die je vertrouwt en jouw probleem op kan lossen. Ik kan Eindelijk Opgelost bellen omdat de persoon mij erg vertrouwd is en erg behulpzaam is. Aanrader dus!
Gat in de markt, goed initiatief, problemen thuis oplossen. Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker hulp vragen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid