facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigenzinnig Lochem en VVV Lochem

Eigenzinnig Lochem  en VVV Lochem

Info

Wij werken aan de promotie van de hele gemeente Lochem voor toeristen, bezoekers én inwoners.

Geschiedenis

De weg naar Lochem 3.0
Lochem is een plek met een rijke cultuur en van oudsher veel creativiteit in denken, doen en ondernemerschap. Wij vinden dat dit duidelijk zichtbaar moet worden en dat Lochem zich sterk moet profileren vanuit een eenduidig gedachtegoed.

Met Lochem 3.0 willen wij in cocreatie met ondernemers en inwoners Lochem een impuls geven op het gebied van profilering, promotie, ondernemerschap, cultuur en toerisme. Werkgroep Lochem 3.0 heeft hiervoor een plan gemaakt. Dit plan is een begin en moet leiden tot een dynamische gemeente, altijd klaar voor de toekomst.

Adres: Markt 2, 7241 AA Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-251898
Stad: Lochem
Route: Markt 2
Postcode: 7241 AA



op zoek naar gerelateerd: VVV Lochem Barchem, Ontdek Lochem, Lochem Achterhoek, Lochem informatie, Is Lochem een leuke stad, Gemeente Lochem plaatsen, Stad Lochem, Openingstijden VVV Lochem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Repair Café Lochem Repair Café Lochem 27 meter Goede en snelle hulp.
Stichting Dag Lochem Stichting Dag Lochem 440 meter Stichting Dag Lochem organiseert activiteiten op cultureel gebied, zoals concerten, t...
Recensies
Gevestigd in een oud raadhuis. De locatie is prachtig, binnen ook. Rond plateau met digitale info, maar ook een winkel met alle toeristische tips en trics. Goeie service en hulp.
Veel informatie in een mooi oud pand met gezellige terrasjes in de buurt
Mooie pand, vriendelijk personeel, gaaf om binnen rond te kijken en leuke activiteiten te boeken.
Mooi gebouw en goede service vvv. Genoeg te doen hier. Vanmiddag dorpjes in de buurt bezocht.
Vriendelijk personeel. Keurig geholpen. Leuke stadswandeling gekocht. 2 in 1 met stukje historie. 2,5 km en 5 km lang. Goed te doen in 1 middag. Duidelijke omschrijving.
Ben er goed geholpen door een vriendelijke mevrouw.
Voor een simpele fietsroute 2 euro betalen, vind ik behoorlijk veel.
Wat een prachtige plek om het VVV kantoor in te situeren! Mooi winkeltje en goed overzichterlijk. Lieve en behulpzame mensen achter de balie. Soms is er een kleine tentoonstelling te zien. En er is een toilet, joepie!
Niet geweest, bij iemand op bezoek
Vvv mooi gebouw kan je veel te weten komen. Mooie plaats Lochem maar het is wel een dorpje bij bosrijk gebied.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid