facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigenwijzz bloemen & meer

Eigenwijzz bloemen & meer

Info

De sfeervolle winkel van Eigenwijzz bloemen & meer biedt een ruim assortiment bloemen, planten, vazen, woonaccessoires en cadeau artikelen. Voor iedere bloemen gelegenheid ben je bij Eigenwijzz bloemen & meer aan het juiste adres.

Geschiedenis

Ik, Lian Hommes, ben de trotse en vooral enthousiaste eigenaresse van Eigenwijzz bloemen & meer. Met meer dan 30 jaar ervaring als gediplomeerd vak bloemist ga ik het nu op mijn eigenwijzze doen. De sfeervolle winkel biedt een ruim assortiment bloemen, planten, vazen, woonaccessoires en cadeau artikelen. Je kunt kiezen uit een samengesteld boeket of zelf een boeket samenstellen naar eigen wens. Het is ook mogelijk om bruids- of grafwerk te bestellen. Het streven is niet alleen naar de beste kwaliteit bloemen en planten leveren, maar ook het geven van persoonlijk advies.

Ieder boeket heeft zijn eigen verhaal. De ene keer is het voor een vrolijk moment en de andere keer voor een moeilijk moment. Soms geef je bloemen omdat je iets goed wilt maken. Soms koop je ze gewoon voor jezelf. Hoe dan ook, voor iedere gelegenheid ben je bij Eigenwijzz bloemen & meer aan het juiste adres.

Adres: Margrietstraat 65, 5731 BN Mierlo
Telefoonnummer: 0492-745182
Stad: Mierlo
Route: Margrietstraat 65
Postcode: 5731 BN



op zoek naar gerelateerd: Bloemist Mierlo, Puur Bloemwerk Mierlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PuurBloemwerk PuurBloemwerk 121 meter Heel vriendelijke dame en mooi en goed werk
Recensies
Blind een bos bloemen besteld. Fantastisch mooie bos en viel erg in de smaak bij Monique
Hele fijne bloemist met een groot assortiment verse bloemen. Mooie grootte boeketten en zeker niet duur. Een aanwinst in Mierlo!
Mooie bos rozen afgeleverd bij Hotel HUP. Voor verjaardag van mijn vrouw. Mooie kwaliteit en op tijd gebracht. TOP. Bedankt voor de snelle service.
Ik bestel regelmatig een bosje bloemen of bloemstuk. Hoef niet te zeggen wat voor kleuren, ze maakt er altijd iets moois van. Die worden aangepast aan de tijd van het jaar prachtig toch! goede kwaliteit en vers. dik tevreden met Eigenwijzz. Peter v.d. Akker
Telefonisch had ik een boeket besteld voor bezorging aan een bruidspaar. Van hen kreeg ik een bedankje voor het mooie boeket wat volgens hun van alle bloemen die men had ontvangen ‘er echt uitsprong’. Mooi compliment voor Eigenwijzz. Als ik in de buurt van Mierlo ben kom ik even een bloemetje kopen. Hartelijk dank voor de service. Ton
Hele aardige vrouw en leuke bloemen en plantjes. Teckel is heel lief!
Komt altijd keurig de bezorg afspraken na. Mooie winkel en keurig assortiment bloemen
Ruime keuze, mooie bloemen en planten. Prijs kwaliteit, perfect. Vriendelijk personeel.
Hele fijne bloemist, goede prijs en bloemen blijven mooi lang staan
Bloemen die lang staan in de vaas. Vriendelijke eigenaresse die voor iedereen aandacht heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid