facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EigenwijZ

EigenwijZ

Info

EigenwijZ
Let's go Gekko!



"Wij zijn een winkel en horecagelegenheid met allerlei heerlijkheden zoals o.a. prachtige bonbons. Maar ook voor koffiebonen en losse thee bent u bij ons aan het goede adres. U kunt zowel binnen als buiten ook van een heerlijk kopje koffie of thee genieten met gebak van de patissier. Een heerlijk high tea behoort ook tot de mogelijkheden, wel graag even reserveren. Lekker even verwend worden met de heerlijkste verse producten. Een mooi broodje of zelfgemaakte arretjescake. Zoals je merkt te veel om op te noemen. Kom gauw eens langs om het zelf te ervaren."
Adres: Stationsstraat 87, 3851NC Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 87
Postcode: 3851NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel Ermelo Wereldwinkel Ermelo 468 meter Ik heb zelf in deze winkel als vrijwilligster gewerkt. Het is de betere cadeau winkel...
Drankenkabinet Ermelo Drankenkabinet Ermelo 674 meter Fijne winkel met apart gedeelte voor alleen whisky. Uitgebreide collectie. Leuke mens...
Houthuisje Houthuisje 2 km 't Houthuisje ✴ Handmatig gebrand ✴ o.a. Logo's en namen ✴ Op alles van hout ✴ Uniek ...
Recensies
Ben je in Ermelo of in de buurt? Zeker deze even mee pakken! Heerlijkste bonbons uit de omgeving, daar kan je nog eens mee thuis komen of cadeau doen. Zeker 100 punten om je vrouw spontaan mee te verassen . Maar niet alleen de bonbons zijn geweldig ook de horeca mag er zijn. Buiten hebben ze mooie gelakte tafels in allerlei kleuren, heel origineel. De koffie is heerlijk ook lunche en een hightea is hier mogelijk. Ik vind het echt een aanwinst voor Ermelo.
Sinds augustus 2019 heeft het echtpaar Richard en Machteld hier hun zaak geopend. Zij verkopen naast een uitgebreid assortiment chocolade, bonbons ook thee en accessoires voor de thee. Wilt u echt chocolade van top kwaliteit dan bent u hier aan het juiste adres! Wij werden warm onthaald in de winkel en kregen een chocolaatje in de vorm van een eikel aangeboden. Werkelijk heerlijk! Op ons gemak gekeken naar een verjaardagscadeau voor een 90 plusser. De chocolade mocht niet al te groot zijn. Wij zijn zeer goed geholpen en er werd ruim de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden over de chocolade. Genieten dus. Wij besloten om onszelf ook te verwennen en spoedig was ook de tweede doos gevuld. Wij hebben een kleine proeverij thuis gehad met een kopje thee en de chocolade bonbons hebben de eerste avond niet overleefd. Heerlijk wat een enorm palet aan smaken en voor elk wat wils. De prijs van de chocolade staat goed in verhouding tot de kwaliteit en wij komen zeker terug. Vergeet hen niet te bezoeken als je een echt goede chocoladeletter zoekt voor Sinterklaas. Ze hebben zelfs een roze chocoladeletter, waarmee zij in de wijde omgeving uniek zijn. Ietsje duurder dan de standaard, maar veel smaakvoller door het vakmanschap. En een unieke chocoladeletter is toch super leuk om te geven! Succes Richard en Mechteld!
Heerlijke koffie en geweldige ijsthee. Erg vriendelijk personeel met top service. Zoekt u een leuke zaak voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Zeker hier heen gaan!
Niet geweldig geluncht en op de kaart stond broodjes. We kregen 2 sneetjes wit brood € 9,25 veel te duur voor hetgeen je krijgt. Hebben het besproken en het antwoord was we gaan er naar kijken. Het minst had ik verwacht dat er wat van de totaal rekening af zou gaan. Erg jammer. Wij gaan er denk ik niet meer lunchen. De koffie is er heerlijk.
We hebben een heerlijke lunch gehad met de lekkerste chocolade melk ooit! Mooie winkel met lekkere producten chocolade, thee, koffie o.a Fijn contact met de eigenaren, die de tijd voor je nemen :
Erg mooie winkel, Super lekkere chocolade, rumbonen zijn een aanrader ook is er de mogelijkheid om gezellig iets te drinken met natuurlijk lekkere chocolade of een gebakje
Lekker eten, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment aan bonbons. Dit soort zaakjes maken het leuker. Klein maar fijn met echt goeie kwaliteit.
Mooie restaurant waar je lekker koffie kan drinken met wat lekkers erbij. Aardig personeel. Fijne schone toiletten ook een invalidentoilet
Vandaag heerlijk genoten van een heerlijke espresso macchiato met iets lekkers, in een mooie ambiance. Omdat het regende ook een veggie smoothie uitgeprobeerd, ook deze was heerlijk. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. En als afsluiter een paar bonbons meegenomen, voor s'avonds bij de koffie op de camping. Een aanrader.
Heerlijke cappuccino en de vele lekkere chocolade, plus goede bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid