facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigentyds

Eigentyds

Info

Bij Eigentyds vind je gave vlinderstoelen, bijzondere meubels prachtige lampen, stoere krukjes en de mooiste decoratie. Dit alles tegen de laagste prijzen!

Geschiedenis

Eigentyds is dé shop voor jouw woning. Wij helpen je graag om jouw woning tot het fijnste plekje op aarde te maken. Dit doen wij door je te helpen aan de mooiste woonaccessoires, zoals een prachtige leren vlinderstoel, stoere krukjes, de mooiste (wand)decoratie en meest unieke en gave lampen. Dit alles doen wij tegen de laagste prijzen. Bij Eigentyds hoef je dus niet bang te zijn om teveel te betalen, ook niet onbelangrijk, vind je niet? Daarnaast kun je bij Eigentyds ook terecht voor interieurstyling. Onze stylist weet elke ruimte tot een paleis om te toveren. Maak gauw kennis! Heb je vragen? Schroom niet en vraag ons via telefoon, e-mail, Facebook of kom gezellig langs (op afspraak).

Producten

Industriële kasten, vlinderstoelen, lampen, industriële krukken en barkrukken, stoelen, decoratie, wanddecoratie.



"Eigentyds is dé shop voor jouw woning. Wij helpen je graag om jouw woning tot het fijnste plekje op aarde te maken. Dit doen wij door je te helpen aan de mooiste industriële meubels, zoals een prachtig industrieel tv meubel, stoere krukken, industriële kasten, dressoirs, eettafels en salontafels, banken, stoelen, fauteuils, de mooiste wanddecoratie en meest unieke en gave lampen. Dit alles doen wij tegen de laagste prijzen. Bij Eigentyds hoef je dus niet bang te zijn om teveel te betalen, ook niet onbelangrijk, vind je niet?Bovendien kun je bij ons ook terecht voor maatwerk en eigen designs. In principe is alles mogelijk. Neem contact met ons op voor een scherp prijsvoorstel."
Adres: Zuiderzeestraatweg West 60, 8085 AG Doornspijk
Telefoonnummer: 0623349425
ln.sdytnegie@ofni
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg West 60
Postcode: 8085 AG



op zoek naar gerelateerd: eigentyds wonen, industriele kruk, bakkerskast eigentyds, winkel doornspijk, bakkerskar eigentyds, eigentijds rosmalen, eigentyds facebook
Recensies
Vandaag een super mooi tv meubel binnen gekregen. Was snel geleverd en Rob de bezorger is heel aardig. Goede communicatie Super bedankt
De 5 sterren verraden al dat wij super tevreden zijn. Van het weekend heel impulsief een absoluut niet standaard dressoir besteld. Best spannend.. Maar goed we wilden nou eenmaal iets bijzonders en zagen hem stiekem al in onze huiskamer staan. Maandagavond geweldig nieuws: woensdag mochten we hem verwachten. Zeer snel geleverd dus. De levering ging net zo vlot en soepel als het bestellen zelf. Nu alleen nog de tv ophangen en wat aankleden en het plaatje is af. Wat een uniek pronkstuk hebben we staan. Dank!
Via Marktplaats kwam ik terecht bij Eigentyds, waar een prachtige industriële boekenkast te koop stond. In de showroom hebben ze prachtige industriële meubels en accessoires te koop voor een redelijke prijs. Wij hebben inmiddels een bank, tv-meubel en boekenkast gekocht, welke van super goede kwaliteit zijn. Al met al, super service, kwalitatief goede producten en groot assortiment!
Mooie originele barkrukken voor een leuke prijs. Goede service en denken mee met klant
Ik heb eerst een mail gestuurd met een vraag over de bezorging. Die mail werd binnen een aantal minuten beantwoord. Op woensdag heb ik het dressoir besteld en de volgende dag werd ik al gebeld over de levering die voor de dag erna, op vrijdag, stond gepland. 's Avonds ben ik nogmaals gebeld door de transporteur om de levering te bevestigen. Dat contact verliep erg prettig! Op vrijdag is het dressoir netjes in een doos en goed verpakt afgeleverd door de transporteur. Complimenten voor de afhandeling van deze bestelling! Het dressoir heeft een mooi plekje gekregen in het huis en ik ben er erg blij mee :
Via Marktplaats een heel mooi tv meubel gevonden bij Eigentyds. De showroom was wel erg ver rijden maar eenmaal dat we dit meubel hadden gezien vonden we niks anders meer mooi. Altijd spannend of het in het echt dan hetzelfde is als online. En eerlijk waar: het staat super! Goede kwaliteit, precies zoals omschreven en gewoon echt super gaaf. De service was ook top: snel antwoord en snelle bezorging tot op de plek waar die moest staan!. Ik ga vaker hier kijken als we wat nieuws zoeken!
Mooie industriële meubels bij Eigentyds. Zeer tevreden over de aankoop en vooral over de afhandeling en service van Eigentyds. Onze tv kast bleek helaas niet bij de levering te zitten, er werd door Ronald een prima oplossing gevonden. Hele goede service waarbij de klant op 1 komt. Dat zie je deze tijd niet zoveel meer, dus hou dat vast. Wij komen zeker terug om af en toe te kijken of er nieuwe leuke meubels of gadgets zijn.
Super gaaf tv meubel gekocht. Het TV meubel voldoet volledig aan onze verwachtingen, erg blij mee! Eén ster minder omdat de levering belabberd was. Ik moest zelf bellen in de ochtend om erachter te komen binnen welke tijdspan van 2 uur ze zouden komen alsof het normaal is dat mensen de hele dag thuis gaan zitten wachten. Vervolgens zijn ze een uur te vroeg. En de bezorger weigerde het meubel even naar binnen te brengen. Meneer heeft het zware tv meubel in onze voortuin gezet, waarbij mijn vriend in zijn eentje een meubel van 78 kilo naar binnen moest krijgen. Om even te helpen met het meubel de gang in krijgen, daar had de bezorger die ruim een uur te vroeg was blijkbaar geen tijd voor. Vervolgens ging hij ook nog moeilijk doen over het meenemen van de pallet. Ik hoop dat jullie wisselen van bezorg bedrijf. De 50 euro bezorgkosten waren het absoluut niet waard. Helaas zou ik hierdoor niemand aanraden om een meubel die men bij jullie besteld te laten bezorgen. Volgende keer maar 1,5 uur heen én terug rijden om een meubel te halen...
Vandaag ons prachtige dressoir/tv meubel mogen ontvangen van Eigentyds. Geen service tot aan de deur, maar zelfs tot in huis! Wat een toppers. Prettige communicatie, goede kwaliteit en meubel naar wens op maat gemaakt. Zeker aan te bevelen! Komen zeker nog eens terug!
Online prachtig assortiment en niet bijzonder duur, gisteren ons industriële zwarte TV-Meubel binnen gekregen. Super snel en vriendelijk geleverd, tussendoor met vragen goed en vriendelijk telefonisch geholpen. 10/10, wij zijn helemaal blij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid