facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigentijds

Info

Welkom op de pagina van Eigentijds in Harlingen.

Geschiedenis

Eigentijds is centraal gevestigd in het centrum van de Friese havenstad Harlingen en heeft een frisse moderne inrichting.

De locatie is zeer geschikt voor recepties, feesten, lunches, diners en
andere (feestelijke) bijeenkomsten voor maximaal 150 personen. Wij verzorgen met plezier uw lunch, borrelhapjes of een buffet.

Adres: Grote Bredeplaats 29, 8861 BA Harlingen
Telefoonnummer: 0517850236
moc.sdjitnegie@ofni
Stad: Harlingen
Route: Grote Bredeplaats 29
Postcode: 8861 BA



op zoek naar gerelateerd: eigentijds synoniem, eigentijds harlingen, eigentijds engels, eigentijds woonwinkel, eigentijds winkel, eigentijds wonen, eigentijds 3 letters, eigentijds meubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Pijpenla Café De Pijpenla 104 meter Heel gezellig café, met een barkeeper die heel veel weet
Café 't Pypke van Anneke Café 't Pypke van Anneke 384 meter Zeer gezellig En zeker een aanrader niet te duur zeer gezelig. En zeer vriendelijk pe...
Het Brouwdok Het Brouwdok 459 meter Mooie plaats voor een goed biertje. Vriendelijke bediening. Biertje en bierbroodplank...
Recensies
Bediening liet per ongeluk een drankje over mij heen vallen, kan gebeuren natuurlijk, maar bij thuiskomst zag ik vlekken in de stof van mijn nieuwe schoenen. Nog contact gezocht of we hiervoor een oplossing konden vinden, maar ze lieten niks van zich horen…Eten: 1/5
Eten was lekker! Drinken maar een paar slokken in een glas, dorst wordt dus niet gelest. En op een gegeven moment zelf maar naar binnen gelopen om nog twee slokjes drinken te kunnen bestellen.Eten: 5/5
Neem vooral de tijd als je hier iets besteld. Meer dan een half uur wachten op saté van de varkenshaas is echt te lang. Plek is mooi maar bediening en keuken zijn zeldzaam traag. Dus als je niets te doen hebt doe het dan hier.
Lekkere zalmsalade. Ook mooi dat ze glutenvrije patat en frikandelletjes hadden!
Misschien dat het normaal gesproken beter is, maar op Koningsdag liep het hier voor geen meter. Iets meer dan een uur moeten wachten op 2 tosti's, waarvan er eentje dan ook nog verkeerd was. Invalserveerster deed haar best, maar werkte hier normaal gesproken niet en moest het in haar eentje doen. Hopen op betere tijden met meer personeel.
Super slechte tent. Slechte bediening en slechte lynch. Afbakbroodjes uit de supermarkt, plastic bakje met oranje hummus ernaast. Salade kan ik thuis veel beter maken. Stonk gigantisch in de wc. Kom hier nooit weer.
Kwaliteit valt erg tegen. Broodjes zijn erg simpel. Een clubsandwich is met van die goedkope plakjes kipfilet uit de supermarkt. Ossenworst was hard en had bruine randen. De uitsmijter was smaakloos op goedkope ham en wit casino brood. Ik raad dit niemand aan. De serveerster loopt in een veel te kort rokje rond.
Nadat we zaten na 10 minuten een keer een pilsje kunnen bestellen. Mog eens tien minuten later kwamen de pilsjes met lunchkaart pas....... Nadat de serveerster zeker 10-15 keer langs onze tafel liep, 20-30 minuten, zonder een bestelling op te nemen binnen de pilsjes maar gaan afrekenen. Vroeg ze ook nog of alles had gesmaakt....zou fijner zijn als je ook daadwerkelijk iets zou kunnen bestellen. Daarna een heerlijke cheeseburger gegeten bij de buren, binnen 10 minuten klaar.
Fish en chips niet te eten. Denk je in Harlingen verse vis te eten, dan moet je hier niet zijn. Diepvries kibbeling? waarbij de helft van de kibbeling leeg was. De smaak van deze vis was ook van geen kwaliteit. Gelijk aangeven bij bediening maar kreeg geen excuses niks. Daarna is de bediening niet meer bij ons aan de tafel gekomen om te vragen of wij nog drinken wouden of hoe het smaakte. Ookwel heb ik nu de hoofdprijs betaald voor 4 stukjes vis en patat.
Eten is pover. Kinderfriet met frikandel geserveerd met 2 stukjes minifrikandel zonder de beloofde appelmoes. Burger met friet was weinig smaakvol. En zat 1 klein zakje saus bij voor zowel de burger als de friet. De dames die aan het werk waren hadden in ieder geval lol met elkaar. Ik als gast werd er niet echt vrolijk van. Als je hier staat neem dan de moeite om de straat over te steken naar levels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid