facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EigenPlectrum.nl

EigenPlectrum.nl

Info

Voor elke gitarist zijn eigen gemaakte plectrum. Bestel ze nu via www.eigenplectrum.nl.

Geschiedenis

EigenPlectrum.nl is sinds december 2007 een begrip in de gitaarwereld. We willen gitaristen de kans geven om hun eigen plectrums te maken. We zijn hiermee de enige in de Benelux waar dit momenteel mogelijk is.

Het doel van Eigen Plectrum is het maken van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit van plectrum. EigenPlectrum.nl is een site die de grootste wil zijn en ook wil blijven. Daarom vinden we de feedback van onze klanten het belangrijkste.

We gebruiken het fijnste materiaal en onze eigen gemaakte plectrums zijn het beste wat er op dit moment te krijgen is aan eigen werk.



"Wij bedrukken plectrums met foto’s, teksten of een combinatie daarvan. Leuk voor jou als gitarist of leuk om te geven. Nu ook gitaarbanden met eigen opdruk mogelijk! Vanaf 6 stuks!"
Adres: Kerkstraat 14A, 4921BB Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0162700566
Stad: Made
Route: Kerkstraat 14A
Postcode: 4921BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Plectrum bedrukken goedkoop, eigenplectrum.nl review, Gepersonaliseerde plectrum hout, Slagplaat gitaar bedrukken, Plectrum graveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Telefoonharpje.nl Telefoonharpje.nl 873 meter Telefoonharpje.nl levert houders om bladmuziek vanaf je iPhone te lezen op je instrum...
Recensies
Waren alle post-order bedrijven maar zo goed!! Onlangs iets besteld voor Sinterklaas. Was super kort-dag en de post overladen door de drukte. Alle communicatie was super snel, netjes en correct. Men trok veel tijd uit om het goed op te lijnen, heeft goed werk afgeleverd en gezorgd dat, ondanks de drukte, het pakketje exact op tijd binnen was. HULDE!
12 Plectrums besteld met eigen opdruk, in eerste instantie een mooi product, maar na één nummer spelen bijna heel de print eraf, en is de plectrum gewoon voor een kwart al wit. Ik ben niet uit op geld retour, of nieuwe producten, maar het is wel jammer van de 25 euro die eigenlijk niets waard zijn.
De bestelling geplaatst en er vervolgens een paar keer een email achteraan gestuurd. Gelijk hebben ze het ontwerp aangepast en supersnelle reactie. Qua klantenservice alvast een aanrader!
Producten worden niet geleverd zoals ze besteld zijn scheef gedrukt, witte randen zichtbaar en slechte kwaliteit. Vervolgens stap je naar de klantenservice en beloven zij je van alles. Hier wordt niets van waargemaakt en ze veranderen de afspraak zodra je ernaar vraagt na twee weken niks van ze te horen. Kortom: een onbetrouwbare partij. Ik zag alle voorgaande recensies en twijfelde of ik wel moest bestellen. Uiteindelijk toch gedaan en ik doe het nooit meer. als reactie op wat eigen plectrum heeft gereageerd: jullie hebben mij beloofd dat ik het product mocht houden en het geld terug kreeg. Niet doen alsof jullie het nu netjes regelen. Een belofte is een belofte zie bijgevoegde foto in de recensie op facebook. Het product staat bij diegene waar het voor besteld was en die heeft vrede genomen met de lelijke witte randen en het feit dat hij enorm scheef is gedrukt waardoor er zelfs een persoon zo goed als van de foto is gevallen. Jullie zijn niet netjes bezig en dat weet je zelf heel goed. Voor meer dan 50 euro mag ik best verwachten dat een foto eruit komt zoals ik hem besteld heb. Het feit dat jullie een foto versturen die niet netjes gedrukt is zegt ook genoeg over de kwaliteitscontrole. Bovendien moeten jullie die twee weken dat jullie niet reageerde en ik heb gewacht op mijn retour bedrag niet gebruiken als rede dat hij "al deze tijd" al bij iemand staat. Jullie zeggen iets toe en handelen anders. Vervolgens vraag ik hoe het zit en blijkt er niks in gang te zijn gezet. Dat heeft niets en dan ook niets te maken met die twee weken. Verhalen verdraaien is ook een vak.
Na een beetje twijfel door de uiteenlopende reviews toch een ontwerp doorgestuurd. Ik kreeg altijd enorm snel mails terug van Michael en de plectrums zien er enorm goed uit. Snel geleverd ook. Bedankt!
Erg goed bedrijf met aardig personeel! Voor een mooie prijs zelf ontworpen plectrums. Super vet
Vertaald door Google mijn eerste bestelling was redelijk in orde, mooie plectrums met de foto die ik erop wilde hebben zichtbaar en zo. maar toen ik mijn tweede bestelling voor plectrums met grip plaatste, was ik op zijn zachtst gezegd teleurgesteld ... er zit geen grip op, je moet je ogen samenknijpen om de kleine puntjes erop te kunnen zien, maar je voelt het nauwelijks .... Origineel my first order was pretty alright, nice plectrums with the picture i wanted on it visible and all. yet when i placed my second order for plectrums with grip i was disappointed to say the least… there is no grip on it, you have to squeeze your eyes to be able to see the tiny little dots on it but you barely feel it….
Vertaald door Google Echt slechte service!!! We wachten nog steeds op een gecorrigeerde herdruk - omdat de eerste druk niet was wat we besteld hadden. Michael stuurde een paar korte e-mails zo kort dat het eigenlijk onvriendelijk is maar het kon hem nooit schelen om ons de juiste bassdrumsticker te sturen! Volgende keer zoeken we een beter bedrijf! Origineel Really bad service!!! We are still waiting on a corrected re-print - because the first print was not what we have ordered. Michael sent a few short emails so short, it is actually unfriendly but never cared to send us the correct bassdrum sticker! We'll find a better company next time!
Vertaald door Google Ik was erg teleurgesteld over het product zelf, te dun maar het komt vooral niet overeen met wat we bestelden! we bestelden sleutelhangerplectrums en ze leverden het plectrum in de ene tas en de sleutelhanger in de andere! wat is je probleem? Origineel I was very disappointed with the product itself, too thin but above all it does not correspond to what we ordered! we ordered keychain plectrums and they delivered the plectrum in one bag and the keychain in the other! what is your problem?
Vertaald door Google Ik heb net mijn plectrums ontvangen en ze zien er echt geweldig uit!! Bedankt voor de service Michael en ik geniet van de plectrums!! TY!! Origineel Just received my guitar picks and they really look great!! Thanks for the service Michael and I'm enjoying the guitar picks!! TY!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid