facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigen-wijsheidmassage

Info

Holistische massagetherapie, voetreflextherapie, bindweefselmassage, hoofdmassage, sport-en ontpanningsmassage

Geschiedenis

Sportmassage is massage speciaal voor sporters. Het bevordert het herstel, voorkomt sportblessures en het draagt bij tot een meer effectieve training en betere sportprestaties. De spieren moeten onder meer op de juiste spierspanning worden gebracht en beter doorbloed worden.

Een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om je volledig te laten ontspannen, en even te ontsnappen aan het dagelijks leven.
Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking op lichaam en geest.

Of een Hot Stonemassage:
de warmte afkomstig van de warme stenen dringt dieper in het spierweefsel door voor een diep ontspannende werking. En zorgt ervoor dat door stress en inspanning gespannen spieren weer los komen waardoor pijn en kramp
verdwijnen. Door vermoeidheid en stress geblokkeerde energie wordt weer vrijgelaten. Het zenuwstelsel komt hierdoor in een rustigere staat.
Massage kan klachten als rugpijn, stijve spieren, slapeloosheid, en stress voorkomen en tegengaan. Het ontspant je spieren en verbetert de circulatie van bloed en lymfe in je lichaam. Hierdoor worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en kunnen zuurstof en voedingsstoffen je cellen beter bereiken.

Voor informatie en reserveringen kunt u mij bellen op 06-33976755
of mailen [email protected]



"Holistischemassagetherapie, Nei-therapie en NEI-coaching, Zwangerschapsmassage en NEI-therapie bij kinderwens en zwangerschap"
Adres: Edisonweg 38, 3291CK Strijen
Telefoonnummer: 0633976755
Stad: Strijen
Route: Edisonweg 38
Postcode: 3291CK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sarajayne Shamanic Art Sarajayne Shamanic Art 1 km My name is Sarajayne, I'm a hypnotherapist and shamanic worker. I also enjoy creating...
De Kleine Kangoeroe De Kleine Kangoeroe 1 km Oplossen van klachten die komen door hooggevoeligheid. Van "ik weet het niet" tot inz...
Recensies
Patricia heeft veel kennis en ervaring in het geven van Nei Sessies. Veel mooie inzichten mogen ontvangen en de onderliggende emoties van mijn rijangst is losgekoppeld waardoor ik weer ontspannen in de auto kon stappen. Dankbaar
Onlangs heb ik bij Patricia twee NEI sessies gehad. Ik had nog niet eerder over NEI gehoord, maar Patricia legde alles heel goed uit wat zij deed. Patricia is een ontzettende fijne en relaxte vrouw die zeer professioneel en in alle rust tijd voor jou neemt wat bij mij direct resulteerde in positieve resultaten. Ik heb last gehad van verschillende angsten. Met hulp van de NEI kwamen er onverwerkte stukken naar boven. Ik heb ineens een verklaring kunnen vinden, waarom ik bepaalde angsten heb gehad. Sinds de sessies zijn de angsten nog amper aanwezig. De NEI sessie heeft mij geholpen dingen te verwerken, een plaats te geven of te begrijpen. Ik kan Patricia zeker aanbevelen.
Hele ontspannen zwangerschapsmassage gehad. Eindelijk weer op je buik liggen, zo fijn! Fijn om eerst even bewust en één te worden met je lijf voor de massage begint. En naderhand een prachtige kaart getrokken. Zeker een aanrader. Bedankt Patricia voor de ontspanning!!
Ik ben tijdens mijn zwangerschap meerdere keren bij Patricia geweest voor een zwangerschapsmassage en ook voor een verbroken verbinding massage. Beide behandelingen heb ik als ontzettend fijn ervaren. Na de zwangerschapsmassage ging ik telkens een stuk relaxter en met duidelijk minder pijn in mijn lichaam naar huis. En een uur weer op je buik kunnen liggen is op zichzelf al heerlijk! Patricia kan heel goed aanvoelen en inspelen op waar je op dat moment behoefte aan hebt en de massage daarop aanpassen. Ook de verbroken verbinding massage was een hele bijzondere ervaring. Hierna voelde ik een bepaald soort rust waardoor ik mentaal helemaal klaar was voor de bevalling. Ondanks dat de praktijk voor mij een stukje rijden is, vind ik het de moeite waard en kom ik graag ook na mijn zwangerschap nog eens langs.
Voelde mij meteen op mijn gemak. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt. De massages die ik kreeg waren hemels! Stevige hand maar dat is tijdens massages precies wat ik erg prettig vindt! Ik ga snel weer !
Ik heb Roos gevraagd om tips en meer informatie over de denkwijze van kinderen van een bepaalde leeftijd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik onze kinderen nu beter begrijp, als ook hun reacties. Haar open blik heeft mijn blik op de kinderen verbreed en daar ben ik haar dankbaar voor.
Stress en drukte uit zich bij mij in buikpijn. Ik ging hiermee naar Patricia en mocht een heerlijke ontspanningsmassage ervaren. Wat er tijdens deze massage los kwam was erg bijzonder. Soms draag je dingen onbewust met je mee en door hier bij stil te staan kun je hier daadwerkelijk ook iets mee doen. Patricia is erg kundig en werkt professioneel. Ik zou haar iedereen aanraden!
Al vele jaren kom ik bij deze praktijk waar ik tot volle tevredenheid gemasseerd Word dus zeker een aanrader om eens een afspraak te maken er zijn diverse soorten massages te laten doen na een goed intake gesprek dus doen
Sinds kort bij Patricia onder behandeling. Positief verrast over de manier van masseren. Ik merk al duidelijk verschil, minder last van rug en benen.
Ben zo blij dat ik hier terecht ben gekomen. Na nu 4 behandelingen zit ik sinds jaren beter in mijn vel letterlijk. Vriendelijke, doortastend. Echt een verademing en dus aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid