facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigen-Tijds wonen

Eigen-Tijds wonen

Info

Eigen-Tijds Wonen biedt aantrekkelijk geprijsde, sfeervolle handgemaakte (kleine) meubelen en woonaccessoires voor elk interieur: houten krukjes, decoratieve ladders, hartenluiken en seizoensgebonden hebbedingetjes.



"Woonwinkel Stellendam voor Tapijt, Laminaat, PVC Vloeren. Onze vloeren kunnen worden gelegd door onze vakkundige en ervaren mensen. Meubels, wandkasten, box-springs, bankstellen, eettafels, decoratie artikelen, ruime keus voor alles in uw huis. U kan bij ons terecht voor grote meubels kleine meubels bedden, matrassen, dekbed, hoofdkussens en nog veel meer. Voor stoffering van uw woning neem de maten mee en wij rekenen het voor u uit. Koopt u voor meer dan € 500 dan bezorgen wij de gekochte goederen gratis bij u thuis."
Adres: Stellendam
Stad: Stellendam



op zoek naar gerelateerd: Bloemfontein bouw, Burchtvilla ijsselstein, Nederhorst Bloemfontein, Groothuis Wonen prijslijst, Bloemfonteijn, Bloemfonteijn Varik, Schuylenburg Bloemfontein
Recensies
Vrijdag 30-06 heb ik mijn trap + overloop laten stofferen door woonloods Stellendam. De bekleder was keurig netjes op tijd en heeft een super resultaat afgeleverd in maar een paar uurtjes tijd. Ik ben enorm tevreden met het resultaat en de prijs is ook zeer gunstig.
Zaterdag meubels geleverd volgens afspraak. Nu alles in elkaar. Prima beschrijving en makkelijk te lezen. Mooie kasten en tafels. Helemaal blij ermee.
Dhr Peter heeft onze trap compleet gerenoveerd. Wij zijn erg tevreden hoe de trap er nu uitziet. Wij waren al weken bezig met her-renovatie na een brand in onze woning. De trap moest weer gemaakt worden. Peter heeft ons goed geholpen. Bedankt!
Woonloods Stellendam zeer zeker aan te raden, voor Uw vloerbedekking of pvc enz., spreken uit ervaring, in ons geval van een gedateerde trap waar buizen doorheen lopen enz. een prachtige trap van gemaakt, wij zijn er ontzettend blij mee. Fam. Osterwalder
Beste mensen ,lezers WoonloodsStellendam is ook bij mijn langs geweest en ik kan u vertellen dat ik super blij ben. eerst is hier iemand langs geweest om alles in te meten voor het laminaat en voor het bekleden van de trap Later ben ik nog in de zaak geweest om de kleur te kiezen van het laminaat Een super groot pand met meubels vloerbedekking en laminaat en anderen leuke spulletjes Ik ben daar netjes geholpen en de prijzen zijn betaalbaar De laminaat legger werkt zeer netjes en is heel vriendelijk wat een vakman en de man die de vloerbedekking kom leggen werkt ook zeer netjes ook een vakman toppie Ik ben zeer tevreden nogmaals bedankt
Afgelopen week onze trappen opnieuw laten stofferen door Woonloods Stellendam. Erg tevreden over de communicatie en snelheid, daarnaast ook scherp geprijsd. Ruime keuze uit verschillende soorten tapijt. Onze keuze is de hoogpolige geworden, heerlijk zacht onder de voetjes en 10 jaar garantie!
Heb van een buurvrouw van deze bedrijf gehoord en heb een kijkje bij buurvrouw gekeken en vond het mooi gedaan, en gelijk contact genomen. Echt aardige man geduldig en doet zijn werk mooi en snel toppie.ben er hartstikke blij mee
Vandaag mijn vloer laten leggen bij Woonloods Stellendam. Helemaal tevreden met de service, vriendelijke mensen en goed advies in de winkel gekregen.
Vandaag de trap laten stofferen, erg netjes. Vlot gelegd, mooie kleur. Erg blij mee!
Mijn trap laten stofferen door Woonloods Stellendam. Binnen een half uur gelegd en het ligt er super strak bij! Vriendelijk geholpen en goede instructies gekregen over het behoud van mijn trap. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid