facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigen Haard Amstelring

Eigen Haard Amstelring

Info

Gezellig verzorgingshuis voor ouderen. Medewerkers en vrijwilligers hebben het hart op de juist plaats. U vindt ons in hartje Zwanenburg/Halfweg.

Geschiedenis

In Zwanenburg staat al 50 jaar het woon- en zorgcentrum Eigen Haard. Het is gelegen vlak bij de brug naar Halfweg en heeft een mooi buitenterras waar het zomers goed toeven is! In het huis wonen 50 senioren op de afdeling somatiek of psyhogeriatrie.
Het specifieke aan deze woonomgeving is dat het dorpse gevoel hier nog echt aanwezig is: iedereen kent elkaar en leeft met elkander mee!

Het huis bruist van activiteiten! Naast een leuk weekprogramma vinden er ook: jaarlijks uitstapjes plaats, we doen mee met: “Nederland Doet”, is er in juni een bazaar, en vieren we dit jaar (2013) ons 50 jarig jubileum in april.

In Eigen Haard werken 39 medewerkers en 54 vrijwilligers en is onderdeel van Amstelring, een organisatie die verpleeghuizen, woon – en zorgcentra heeft en thuiszorg biedt o.a. in de regio’s Amsterdam, Amstelveen en Haarlemmermeer





"Kunt u niet meer thuis wonen? Bijvoorbeeld door de gevolgen van ouderdom of bij ziekte? Kies dan voor het gezellige en kleinschalige Eigen Haard. Dit mooi gerenoveerde verpleeghuis ligt midden in Zwanenburg. U kunt er rekenen op liefdevolle zorg. Het is een plek waar Zwanenburgers graag komen, een levendige ontmoetingsplaats. De kundige medewerkers hebben oog voor gezelligheid en service. Laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is."
Adres: Sparrenlaan 1, 1161 VE Zwanenburg
Telefoonnummer: 020-4975444
Stad: Zwanenburg
Route: Sparrenlaan 1
Postcode: 1161 VE



op zoek naar gerelateerd: Eigen Haard Zwanenburg vacatures, Eigen Haard seniorenwoning, Inschrijven Eigen Haard, Eigen Haard contact, Verzorgingshuis Zwanenburg Katwijk, Dagbesteding Eigen Haard Zwanenburg, Eigen Haard Hoofddorp, Werken bij Eigen Haard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eigenhaard Eigenhaard 12 meter Eigenhaard Blijf bestaan. Gebeurtenissen Voor Foto's.� .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid