facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ehwaztherapie

Ehwaztherapie

Info

Ehwaztherapie, op reis naar de kracht in jezelf.

"The mind will trust the body, the body will trust the mind."

Geschiedenis

Expert op gebied van Hechtingsproblematiek , PTSS en Autisme.


Ik ben Ingrid van der Zwan.

Ik werk sinds 1992 als Psychiatrisch Verpleegkundige bij GGZ-NHN. Sinds 2018 werk ik ook voor meldpunt crisisdienst.

Sinds 2013 heb ik een coachpraktijk. Ik coach met paarden en met honden.

Ik heb meerdere methodes waar ik gebruik van maak tijdens het coachen.

Ik heb zowel kinderen tussen de 11 jaar en 18 jaar gehad , als jong adolescenten en volwassenen.

En ik geniet ervan hoe jong en oud weer gaat durven naar zichzelf te kijken. Alles in de maatschappij is gericht op hoe de buitenwereld je ziet. Maar het is belangrijker om te leren hoe jij jezelf ziet !



"Werken aan U herstel, aan problemen op psycho sociaal gebied.Als Diepte Therapeut volgens Analytische Psychologie van C.G Jung en als Coach begeleid ik U met hulp van paarden.Bij een coach/therapiesessie leer je met ondersteuning van paarden inzicht te krijgen in jezelf en hoe dat zich verhoudt tot jouw omgeving. Middels een intake kunnen we samen bepalen hoe veel sessies er nodig zijn. Deze vorm van therapie is met name gericht op adolescenten en volwassenen. Echter door het speelse karakter doordat we buiten zijn, omringd met paarden en/of honden is het ook geschikt voor kinderen. Het is ervaringsgericht leren, ontdekken, veranderen, verdiepen. Met kinderen is het vooral gericht op ontdekken en spelen."
Adres: Rustenburgerweg 205, 1703RV Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31626858163
Stad: Heerhugowaard
Route: Rustenburgerweg 205
Postcode: 1703RV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GGZ Noord-Holland-Noord GGZ Noord-Holland-Noord 3 km Slecht geholpen, alleen op 1x op gesprek geweest en heb nu een rekening van 600 euro....
NLProfiling NLProfiling 3 km Ontdek en ontwikkel nieuwe mogelijkheden bij jezelf. Krijg inzicht in wie je werkelij...
Recensies
Erg leuk om een keer coaching met paarden te ervaren! Ingrid dank voor je mooie vragen en uitnodigende manier van coachen, de paarden waren een waardevolle spiegel en hebben mij als mens/collega/coach weer verder gebracht. Aanrader!
Een hele fijne plek om aan de slag te gaan met moeilijke dingen. Zeker voor kinderen een aanrader. Ingrid is laagdrempelig, fijn om mee te werken. Contact is snel en prettig. Ze geeft inzichten en verwoord wat de paarden doen of laten en waarom. Zeker een goede beslissing geweest om naar haar toe te gaan. Binnen enkele sessies al resultaat gezien en gemerkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid