facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EHBO voor Dieren

EHBO voor Dieren

Geschiedenis

Eerste Hulp verlenen aan dieren



"De dierenartsen en assistenten van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek ‘s-Gravendeel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor uw dier klaar! Bij het in huis nemen en verzorgen van een dier komt veel kijken. Wij ondersteunen en adviseren u professioneel en met aandacht, van puppyconsult tot het behandelen van complexe ziekten."
Adres: 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0624520990
Stad: 's-Gravendeel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysioconnect - 's-Gravendeel Fysioconnect - 's-Gravendeel 885 meter Mijn rug was overbelast geraakt, dus ik zocht een fysiotherapeut in ´s-Gravendeel en ...
Recensies
Kom hier al jaren en zijn super vriendelijk, vertrouw ze de zorg voor mijn kat 100% toe. Twee keer gehad dat een kat heel erg ziek werd en met spoed behandeld moest worden. Dan wordt er ook achteraan gebeld of een verwijzing sneller kan. En ze leven met je mee als je huisdier overlijdt. Heel fijne dierenkliniek, ook de “moedervestiging” in Dordrecht. Ben heel erg tevreden.
Zeer tevreden met de behandeling die ze onze kater Boeffie hebben gegeven na een lange periode van blaasproblematiek. Met name een pluim voor dierenarts Manuela waar Boeffie zich helemaal op zijn gemak heeft gevoeld bij zijn wekelijkse bezoekjes.
Hele fijne dierenartsen. Leven echt mee
Fijne lieve meiden assistentes en dierenartsen met ontzettend veel liefde/begrip/compassie voor jouw huisdier en ook voor de baasjes zelf. Goede uitleg over de behandeling en begeleiding. Zeer professioneel. Bedankt en ga zo door!
Hele fijne dierenarts met lief en kundig personeel! Wij komen hier voor een jaarlijkse controle en we worden altijd goed geholpen en geïnformeerd!
Eerste bezoek met onze nieuwe pup ging erg goed, vriendelijk personeel, goede aandacht voor onze vragen en goed advies.
Gelukkig alleen nog eerste zorg voor onze pup "Harry" gedaan, leuk team assistentes en hele lieve goed uitleggende dierenarts. In ons geval ook om de hoek dus perfect! Ik hoop geen reviews te hoeven doen voor ziektes of breuken maar heb ik ook vertrouwen in
Altijd vriendelijk en kundig geholpen. Heb altijd vertrouwen gehad in de artsen.Ook leuke vriendelijke assistentes.
Ik kon snel terecht voor een afspraak. Vriendelijk en deskundig team. Nette praktijk. Kom al vele jaren daar en ben tevreden. De kosten voor standaard behandelingen staan op de website, maar lang niet voor alles. Dierenartsen zouden hier meer transparant over kunnen zijn, zeker in deze dure tijden.
Zeer slechte kliniek tot 2x toe geen afspraak kunnen maken terwijl ik met 3 honden klant ben. Niet empathisch personeel ik ga er nooit meer heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid