facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EHBO BHV Midden Nederland

EHBO BHV Midden Nederland

Info

Welkom op de facebook site van EHBO BHV Midden Nederland. EHBO BHV Midden Nederland wordt gerunt door Hans en Sabine Agterberg.

Geschiedenis

EHBO Midden Nederland is uw partner op gebied van, eerste hulp- Arbo- en bedrijf veiligheid opleidingen.

Opleidingen
Wij bieden een variabel aanbod aan 1e Hulp en veiligheidsopleidingen. Mede door praktijkervaring op het gebied van hulpverlening en veiligheid in de breedste zin des woords, zijn onze opleidingen praktisch ingericht.

De 1e Hulp opleidingen worden gegeven volgens de richtlijnen en kwaliteitseisen van het Oranje Kruis, Rode kruis, Medic First Aid, Nederlandse Reanimatie Raad, NIBHV en CCV. Wij hebben eigen trainingslokaties en simulatiesslachtoffers. Wij starten al bij 5 deelnemers. Incompany (specialistisch) maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Evenementen
Voor evenementen kunt u ook bij ons terecht.
Daar voor verwijzen wij u door naar onze dochteronderneming www.safety4events.nl Wij werken actief mee om uw evenement tot een succes te maken. Wij denken graag mee over zaken welke verwant zijn aan de eerste hulp en veiligheid en wat u nodig heeft voor uw eventuele vergunning. Denk hierbij aan sfeerbeheer, brandveiligheid, nooduitgangen, risicofactoren met betrekking tot de bezoekers, multidisciplinair werken met externe hulpdiensten (ambulance, huisartsen, politie, brandweer en beveiliging) Voor u als organisatie betekent dit een grote ontlasting. Voor de bezoekers betekent het een veilig gevoel tijdens uw evenement !

Onze medewerkers zijn breed en specialistisch opgeleid en voldoen aan de wettelijk gestelde normen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Team EHBO BHV Midden Nederland





"KENCIHet opleidingsinstituut voor instructeurs EHBO, BHV, VCA en de Evenementenzorg.KENCI is onderdeel van EHBO BHV NLKENCSHet opleidingsinstituut voor simulanten. Leer acteren, grimeren en ensceneren binnen de acute zorg en veiligheid.KENCS is onderdeel van EHBO BHV NLOnder EHBO BHV NL vallen tevens de volgende bedrijven:Bureau Alcohol & Drugs IncidentenSafety 4 EventsFake Vision SFX"
Adres: De Liesbosch 56, 3439 LC Nieuwegein
Telefoonnummer: 0308888849
Stad: Nieuwegein
Route: De Liesbosch 56
Postcode: 3439 LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Safety 4 Events Safety 4 Events 0 meter Veiligheid rondom publieksevenementen vraagt maatwerk. Met alle disciplines onder 1 d...
EHBO Vreeswijk EHBO Vreeswijk 5 km EHBO vereniging in Nieuwegein zuid. We geven beginnerscursus en herhalingscursus. We...
Recensies
Zeer ervaren en inspirerende docent instructeurs. Laag drempelige organisatie die dicht bij de praktijk staat. Persoonlijke aandacht voor de cursist met goede feedback waar je wat aan hebt.
Mocht je hier een cursus gaan volgen in de wintermaanden, dan raad ik je met klem aan om je extra warm aan te kleden. Bont-gevoerde laarzen en een lekkere warme muts zijn geen overbodige luxe. Feedback per mail achteraf aangaande te lage temperaturen in de ontvangst- en lesruimte werd genegeerd. De instructeur was bevlogen en kundig, geen onvertogen woord hierover. De organisatie erachter is naar mijn mening onprofessioneel en ondermaats. Ik heb een oncomfortabele dag gehad en was na afloop blij weer in m'n warme auto te kunnen stappen.
Fijne organisatie. Mooi bereikbare locatie en perfecte lunch.
Interessante plaats. Veel leermogelijkheden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid