facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Egyptisch Restaurant Ziza

Egyptisch Restaurant Ziza
Adres: Klaphekkenstraat 21 , Oss 5341 CH, NL
Telefoonnummer: 0412 646 560
Stad: Oss
Route: Klaphekkenstraat 21
Postcode: 5341 CH


Recensies
Nog nooit zo'n slechte maaltijd gegeten. De friet was matig. Het vlees is droog en helemaal koud, ik heb meer het idee dat dit van de snackbar afkomt zo slecht als de kwaliteit van deze "mix-schotel" is. Salade was wel aardig.
beetje standaard shoarmatent met een veel te grote kaart. Het restaurant pretendeert Egyptisch te zijn maar verkoopt vervolgens Pizza Italiaans Tajine Marokkaans kebab Turks en kapsalon Rotterdams de kwaliteit is wat je ervan moet verwachten. Redelijk goed, maar niets bijzonders.
Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel en eigenaar. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Supergoed, uitstekende prijs / kwaliteit, topservice. Alles was perfect, echt een aanrader. Keep it up!
besteling niet kompleet je belt er voor krijgt als andwoord we komeb zo nog een x lang en niks of niemand komt 40€ aan eten en de helft maar bezorgen zeer slecht ik bestwl hier nooi meer arendsvlucht 14 oss ben je kwijt
net eten besteld. broodje shoarma zat geen broodje bij , en de shoarma schotel zat ook geen broodje bij. had ik wel kunnen bellen, maar gezien de lange bezorgtijd die we hadden zou de rest van het eten koud zijn als ze de broodjes zouden nabrengen. zit me dan al zo te ergeren dat het voor mij niet meer hoeft.
Lekker eten en prima service. Voor ons een aanrader!!
Vlees en knoflooksaus van broodje dönner was wel lekker, alleen het bordje waarop ik het kreeg was zo klein dat al het eten eraf viel, niet te doen. Ook moest ik het broodje nog zelf vullen. Dus een groter bord zou wel fijn zijn plus het broodje alvast vullen en wat dan nog over is van vlees etc. mag gerust op het bord erbij gelegt worden. Binnen was trouwens bloedheet maar buiten was nog plek.
€22.- betalen voor een slappe ongebakken friet in de kapsalon!!! En al minimaal 2 haren te vinden in de kapsalon! Telefonisch contact opgenomen... en het op willen lossen met een korting voor de volgende bestelling... heb hier werkelijk geen goed woord voor over !!!!
Na €22,- betaald te hebben voor 2 kapsalons, kwamen ze aankakken met slappe, witte friet. Na hierover gebeld te hebben zeiden ze dat ze het niet geloofde. 1 ster is eigenlijk nog te veel, laatste keer voor mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid