facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eggens

Eggens
Adres: Gagelmaat 3, 9431 Westerbork, Nederland
Telefoonnummer: 06 54311587
Staat: Drenthe
District: Midden-Drenthe
Stad: Westerbork
Route: Gagelmaat
Huisnummer: 3


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 07:00–20:00
vrijdag: 07:00–20:00
zaterdag: 07:00–12:00
zondag: 13:00–16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hertenkamp Westerbork Hertenkamp Westerbork 975 meter Iedere dag met mijn honden een paar keer. Heerlijk bos om te lopen.
Recensies
Geen zaken mee doen. Komt gemaakte afspraken niet na. Levert minder dan afgesproken en 2 partijen stenen door elkaar.nVervolgens krijgen we een grote mond toe als we hierover bellen. De klinkers die te weinig geleverd zijn had hij ons toegezegd, maar heeft hij ook ineens niet meer. Hij heeft de te weinig geleverde klinkers vervolgens afgekocht, met als resultaat dat onze straat er niet in ligt en we op zoek moeten naar een resterende partij. Ook dat interesseerde hem niks, hij was er helemaal klaar mee waren zijn woorden.nHij is bij het brutale af en erg onverschillig.
Vlotte reactie via de mail en telefoon. Vriendelijk en geduldig.nDoet alle moeite om jou te doen slagen.nGoede levering voor een schappelijke prijs.nBeslist een aanrader!
Had 24 gebruikte stoeptegels nodig. Werd netjes en vriendelijk telefonisch te woord gestaan en kon langs komen om ze voor een klein prijsje op te halen.
In juni een partij gebruikte getrommelde dikformaat betonklinkers gekocht via de telefoon. Het bedrijf heeft geleverd wat was afgesproken.nZeker voor gebruikt straatwerk is dit zeker een aanrader.
Je kan er voor alle bestrating en grind soorten terecht. Wordt altijd netjes ontvangen. Niet duur altijd goed. Gratis aanhanger te leen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid