facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Egberts Tweewielers Drachten

Egberts Tweewielers Drachten

Info

De fietsenwinkel van Drachten. Tevens fietsverhuur. Gratis haal en breng service.

Geschiedenis

De fietsspecialist van Drachten. Kalkhoff, Cube, Gazelle, Union, Trek,Sparta, Rih. Tevens fietsverhuur



"Egberts Tweewielers is dé fietsspecialist van Drachten en omgeving. Nieuwe fiets nodig? Dan ga je naar Egberts Tweewielers! Wij houden van een persoonlijke benadering. Dat past ook bij een lokale fietsenwinkel in Drachten, vinden wij. En die persoonlijke betrokkenheid laten wij graag zien in ons werk en onze dienstverlening. Wij helpen jou snel en vakkundig en hopen dat onze service en deskundigheid daarbij ook opvalt, natuurlijk!De winkel biedt een breed scala aan fietsen en e-bikes van diverse bekende merken zoals Gazelle, Kalkhoff, Union, RIH, Klever, Kettler en Pegasus.Bij Egberts Tweewielers kun je altijd binnenlopen. De koffie staat klaar."
Adres: Zuidkade 15, 9203CK Drachten
Telefoonnummer: 0512-542243
Stad: Drachten
Route: Zuidkade 15
Postcode: 9203CK



op zoek naar gerelateerd: Egberts Fietsen, Egberts Fietsen Borger, Elektrische fiets Drachten, Racefiets Drachten, Fietsenwinkel Drachten, Fietsenwinkel Drachten kade, Terpstra fietsen Drachten, Tweedehands elektrische fiets Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fyts-wurk Wibo Koehoorn Fyts-wurk Wibo Koehoorn 243 meter Hele nette winkel met een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen. Gis...
Pack & Zo Pack & Zo 2 km Service top! Was wat vertraging, maar dat is zeer flexibel opgelost. En materiaal in ...
Care4More Care4More 3 km Zeer persoonlijke benadering die je maar zelden meer ziet. Onze clienten zijn superbl...
Kobo Fietsen Drachten Kobo Fietsen Drachten 3 km Ons vaste adres voor zowel elektrische fietsen als onze mountainbikes, echt een aanra...
Recensies
Electrische fiets aangeschaft. Goede voorlichting en geweldige service. Klein mankement zonder problemen opgelost. Al met al ben ik een tevreden klant.
Kleinschalig tweewieler bedrijf en specialist E-Bikes. Eerlijk advies en professioneel in hartje Drachten.
Goede service en informatie over wat ik wilde hebben.
Wat een waggelijke verkoper zeg. Kon ons niet eens normaal te woord staan. Hier waren we snel weer weg. Word nog voor leugenaar uit gemaakt ook omdat je een fiets heb gekocht voor een normale prijs batavus zelf. Dat kan volgens deze verkoper niet. Verder op bij giant fiets winkel geweest daar werd je wel vriendelijk geholpen.
Onlangs hebben we hier twee fietsen besteld en een paar dagen geleden opgehaald. Of de fietsen bevallen weten we nog niet, maar aan de ervaring rondom de aankoop zal het niet liggen! We hebben een goede deal gekregen en er is geweldig met ons meegedacht. Zojuist heb ik nog even gebeld over het kinderzitje dat ik eigenlijk graag in een andere kleur had gewild. Blijkt geen enkel probleem, is al besteld en kan ik met een paar dagen komen omruilen. Echt klasse! En een totaal andere ervaring dan de overige zaken waar we ons hebben georiënteerd op fietsen.
Ik raad deze fietsenzaak niet aan. Recentelijk een tweedehands fiets aangeschaft. Met 3 x 8 versnellingen. Echter ik kreeg de fiets niet in de zwaarste versnellingen. Ik ben ermee terug gegaan, en er werd mij verteld dat ik niet hard genoeg drukte op het schakelhendeltje. Ik voelde mij onvoldoende geholpen en ben daarom uitgeweken naar een andere fietsenzaak en die heeft geconstateerd dat de hele ketting versleten was, en zo ook de achterband nagenoeg gaar vandaar steeds die lekke banden... Ik heb daar mijn fiets laten repareren voor 150 euro, en die fietst nu weer als een zonnetje! Maar niet dankzij Egberts!!
Na contact gehad te hebben met Cube over garantie werd ik doorverwezen naar de dealer waar ik de fiets heb gekocht. Onder mijn kabel inlaat in mijn frame begint er roest te vormen. Na een belletje kon ik langs komen bij Egberts, echter bij aankomst wouden ze mij eigenlijk niet helpen. Hij had dit al eens eerder meegemaakt en het was onbegonnen zaak om dit in te dienen bij Cube. Ze zouden er toch niks aan doen en het waarschijnlijk afhandelen met een vuiltje onder de lak. Op het moment van binnenkomst was naar mijn idee de storing met de telefoon belangrijker dan mijn probleem. Na nabellen met Cube NL hebben ze mij gezegd dat ik de issue toch serieus moet nemen, en de garantie toch moet laten indienen, ze hebben mij hiervoor naar een andere dealer verwezen.
Uitstekende voorlichting en service bij de aanschaf van onze Kalkhoff E-bikes. Dikke 10 voor de service en geen loze beloftes over het naar voren halen van de levering van mijn fiets. Verwacht de 2e fiets binnenkort te krijgen. Geweldige fiets, bedankt voor de service!!
Goede service fijne medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid