facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Egbers Optiek-Optometrie en Hoortoestellen

Egbers Optiek-Optometrie en Hoortoestellen
"Sinds 1894 - en daarmee dus meer dan honderd jaar - bieden wij maatwerkoplossingen op het gebied van ‘zien’ en ‘horen’. Want waar u enerzijds kunt kiezen uit hoogwaardige brillen, zonnebrillen, lenzen en hoortoestellen, daar is anderzijds alle kennis en kunde aanwezig om u het maximale resultaat in zicht en gehoor te kunnen bieden. Dit alles in een vertrouwde ambiance, waarin een persoonlijke en to-the-point benadering centraal staan. U kunt bij ons altijd rekenen op een kundig advies op maat. Zien wij u binnenkort voor een nieuwe bril, secure oogmeting, comfortabele contactlenzen, een professionele hoortest of een goed gehoorapparaat? U bent van harte welkom in onze winkel in Varsseveld."
Adres: Spoorstraat 13, 7051 CG Varsseveld
Telefoonnummer: 0315-230114
Stad: Varsseveld
Route: Spoorstraat 13
Postcode: 7051 CG



op zoek naar gerelateerd: egbers naaimachines varsseveld, optiek timmer varsseveld
Recensies
Mooie winkel, makkelijk bereikbaar. Ik ben zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Paul en Hugo. Dit zijn mensen die hun vak verstaan. Inmiddels ben ik hier geslaagd voor meerdere brillen, zonnebril op sterkte en gehoorbescherming. Aanrader!!
Mooie winkel. Fijn geholpen. Super blij met m’n nieuwe bril. Goede kwaliteit. Hugo is echt een vakman. Ik beveel deze mooie optiek winkel aan. Groetjes
Kom al vanaf dat ik heel jong was in deze winkel, denk dat dat genoeg zegt. Goede service en kennis. Je word er prettig geholpen.
Mooie winkel je wordt perfect geholpen door vakmensen die ook op een geweldige sevice leveren. Helemaal top.
Vakkundig en snel geholpen bij afstellen van mijn bril!
Mijn man en ikzelf zijn fijn geholpen met oogmetingen en het uitzoeken van een passend montuur door Paul en Hugo. Beveel deze zaak zeker aan!
Goede ervaring voor oog en oor zorg. Zeer zorgzaam, behulpzaam, flexibel en professioneel.
Zeer tevreden over de service die ze geven.
Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen.
onze ogen zijn zwakker geworden en hier laten op meten, we zijn heeeel deskundig geholpen en na het zien van computer beelden na het opmeten, nieuwe bril uit gezocht en nu heeel gelukkig met de aankoop. kregen we ook nog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid